Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
válasz JAGER 10 #27274 üzenetére
Mindkettő megéri ár/érték arányban, csak az egyik glossy és csak FHD, a másik egy pöttyet profibb, light AG coatinggal és 2560x1440-es felbontással. Én az utóbbit venném, ha ez számít valamit.
Samsungot meg monitorban továbbra is hanyagolni!
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
-
Isual
veterán
válasz JAGER 10 #27278 üzenetére
Nemtom hogy került ide a HP, egyébként mindkettő jó, de a Dell jobbára olcsóbb pár ezressel, így ár/érték arányban szinte kivétel nélkül jobb a HP-nál, de abszolút minőségben hasonló a kettő (már ami az IPS-eket illeti).
"Ha FHD-nál nagyobb felbontású monitort használok FHD-n, akkor nem lesz szép képe?" - nem bizony, LCD-t natív felbontáson kell használni (esetleg játékhoz lehet értelme visszavenni és kapsz mellé ingyen motion blur-t )(#27280) 2csi: U2713HM
(#27281) JAGER 10: 27"-re szerintem kicsi a FHD, a WQHD-t meg szokni kell. Ha Full HD-t akarsz, akkor én maradnék 23-24"-es monitorok piacán (olcsóbban is jössz ki), ha 27"-eset, akkor az legyen már WQHD, haladjunk a korral!
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
ZozzHUN
addikt
válasz JAGER 10 #40991 üzenetére
Újabb, IPS, és nincs túlszaturálva a színe. Gondolom nem grafikára kell
(egyszer mutatták meg az Oázisos srácok, és máris okostojás vagyok )
lupus1337: 1ms válaszidőt nem fogod érezni már, a sok sok Hz miatt meg szerintem nem okos dolog, akkor már inkább valami CRT
[ Szerkesztve ]
-
-
Rasiel
senior tag
válasz JAGER 10 #47391 üzenetére
LG-ből PWM-mentes, bár erre ugyanazt tudom írni, mint az elősz hsz-emben a 23"-os kis tesójára.
Dell S2740L PWM-free. Ha nem zavar a glossy felület, akkor ez is alternatíva lehet.
Esetleg még a Ropi által is ajánlott Dell 2709W használtan, bár, ahogy nézem most Gurunál és Oázisnál sem elérhető. Ez CCFL háttérvilágítású, igaz PWM-es háttérvilágítás szabályzást használ, de ezeknél - legalábbis számomra - nem zavaró a PWM.HP-ról, mint írtam sajna nincs infóm, de majd rákérdezek supportnál, talán válaszolnak. Elképzelhető, hogy az E271i flicker-free lesz, hiszen HP-tól tudok LED-es PWM-free monitorokról.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Hálózati / IP kamera
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 20 éve regisztráltam
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kupon kunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest