- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
old_artist #58521 üzenetére
Szervusz!
Először is köszönöm szépen a választ!
Láttam, hogy a két általam említett LG már kifutó modell, raktársöprés miatt még be lehetett volna szerezni mindkettőt 36-45 ezer között, de így nagy valószínűséggel az általad említett LG lesz a befutó, ár-érték arány, funkcionalitás megfelel az igényeimnek.
Azt a Dellt már korábban is néztem, mert első zsigeri ingerem az volt, hogy tőlük kéne monitort venni, de megbízhatóbb boltból inkább 55 ezer körül lehet megvenni a P2214H-t, és akkor kicsit megint feljebb ment a keret, ráadásul kéne hozzá HDMI-DisplayPort adapter is, az is pénz. Csak a Xoom Store-ban van 50 ezerért (+szállítás), bennük meg nem bízok. Arról nem is beszélve, hogy igencsak overkill lenne a funkcionalitása számomra.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest