- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
fatallerror #33077 üzenetére
Fordítva ülsz a lovon. Nem én lázadoztam, hogy minek nagyobb, hanem a ppi-fetisiszták (most már csak azért is így írom), hogy milyen szart bámulunk. Nekem semmi bajom azzal, ha valakinek kevés 27 colon a fullhd. Csak nem tudom, miért nem lehet megérteni, hogy valakinek meg elég. És jönni ilyen baromsággal, hogy fürdeni se mindenki fürdik... Mindenki másra igényes. Én elvagyok 27 colon a fullhd-val, de sosem vennék olyan autót, aminek 9 másodpercnél több kell a 0-100-hoz és nincs benne szintszabályozós futómű. De nem kezdem el hülyézni meg igénytelenezni azokat, akiknek gyengébb autójuk van, mert tudom, hogy valakinek az is elég.
-
madgie
titán
válasz
fatallerror #33077 üzenetére
Bezzeg az mindennél fontosabb, hogy XY játékok natívban, ultra high-ban fussanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 27GL850-B monitor eladó!
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest