- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
üdv!
a gyermekemnek tervezek monitort venni.olyan lenne a legjobb,amiben van tv tuner is,mert egyelőre csak tv-ként üzemelne,de a későbbiekben kapna hozzá egy pc-t is.minél nagyobb képátló,annál jobb.
vagy nézegessek inkább kisebb tv-ket,azok is megteszik monitornak is?
100k alatt kellene maradni. -
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
Gond az, ha egy monitor 144hz de nincs benne se gsync se freesync?
Samsung C27JG50QQU a kiszemelt, csgo menne rajta, de ipon hozzászólások között azt olvastam, hogy nincs benne egyik sem, gyártó oldalán nem talaltam róla infót.
Köszönöm!
-
regener
veterán
Sziasztok, csak jelezném hogy az összefoglalóban a linkek között van pár eltávozott darab
Panel technologies (TN, IPS, x-VA - angol) helyesen: Panel technologies (TN, IPS, x-VA - angol)
Halott linkek:
Monitor LED Backlighting
Displayportos "link2"
Monitor Driver feltelepítése
ICC-profil aktiválása: Win7
Dell IPS áttekintés 2013 -
Urglen
csendes tag
Sziasztok,
Keresek olyan monitort, ami 27colos.
Meló miatt 2k, IPS.
Játék miatt tud legalább 120Hz.
Ezt néztem ki: Acer Nitro VG271UPbmiipx
Nem tudom, hogy mennyire lenne rossz választás, vagy esetleg korrekt feláron jobb paneles monitor?Köszönöm,
Alex -
King Charles
tag
Sziasztok
Egy ACER NITRO VG271UPBMIIPX monitorhoz milyen kábelt ajánlotok?
DP 1.2 vagy DP 1.4 vagy mást? Mondjuk egy hdmi 2.0 ás kábelt?
Köszi a segtséget.
-
Qtya123
őstag
válasz
Piistii #99926 üzenetére
Már jött az xv272up monitorra új firmware, amivel már megy a sync+HDR. A rossz hír, hogy a régebbi firmware-t nem lehet otthon frissíteni, csak az Acer szerviz tudja.
Amúgy én is agyaltam TN+GSync monitoron, azonban akármelyik felső kategóriás TN monitor képet néztem meg ips mellett, túl nagy volt számomra a minőségromlás. Nyilván ezek egyéni igények, ingerküstöbök. Ha HC gamer lennék (ebben az esetben meg főleg nem a 48 Hz alá való beesés lenne a mérvadó, mert az már rég jatszhatatlan) , akkor tuti TN lenne, de mivel nem vagyok, ezért a képet nem áldozom be.
-
Piistii
tag
válasz
Vincsó #99927 üzenetére
A g sync + TN combo jobban működik játékokban minden simább . Megjegyzem a mostani IPS+Freesync ben sincs törés meg ilyesmi de ha leesik 48 hz-re akkor már észre vehető a dolog de g sync nem volt ilyen probléma . Én vásárlás előtt kipróbálnék egy IPS 144 Hz-es majd egy TN 144hz-es Játékokban én jobban élveztem a TN panelt ez van .
-
Piistii
tag
nekem is xv272 van Ha freesyncet akarsz akkor nem használhatod a HDR-t + over drive ultra low latency-t sem állíthatod . Ha HDR akkor meg over drivet nem
és ez a 400-as HDR sem ér semmit sem és mint feljebb írták akkor még a 144hz ről is le kell mondani . Én azt mondom akárki akármit mond TN panel a legjobb játékra . Annyira nem vészesek már a képei. Kár volt IPS-re váltanom
-
Qtya123
őstag
válasz
Aldure #99923 üzenetére
Ebben a Giga monitorban pontosan ugyan az az Innolux panel van, mint az Acer XV272UP, vagy VG271UP monitorokban. Acer a 10 bitet 120 Hz-en tudja, nem tudom a Giga is ilyen-e. Az 1 ms-t pedig ugyanazzal a technikával tudja, mint az Acer. Az average response time ugyanúgy 4 ms.
bivalyolo: Ja igen, igazad van. Az LFC-t el is felejtettem. Egyszer próbáltam ki, Bf5-ben a resolution scale-t addig húztam felfelé, amíg az FPS 48 alá nem esett. Működött az LFC, de az a ~38-40 FPS az a kategória volt, amit 2 percnél tovább nem tudnék elviselni.
-
Aldure
csendes tag
válasz
Dadpool #99921 üzenetére
Mért a annyira látszi a két monitor közt valami különbség? Free sync ami g sync kompatibilis és csak G sync Mert azért is szemezek a GIGABYTE AORUS AD27QD monitorral mert kb 40 ezerrel olcsóbb mint az Acer és elvileg 10 bit szín megjelenítésű is meg elvileg tud 1ms válaszidőt és újabb is mint az Acer.
-
bivalyolo
őstag
válasz
Qtya123 #99920 üzenetére
Egy kis korrekció, csak nehogy valaki feleslegesen dobjon ki egy rakást pénzt gsync monitorra abban a hitben, hogy az nem törik 0-1000hzig.
Freesync esetén ugyanúgy működik ha minimum 2x akkora frissítési értéknél nem haladja meg a max értéket. Tehát ha van egy 48-144hz-es freesync monitorod ott 48 alatt sem törik, mert megduplázza a frissítési értéket amint a minimum alá megy az fps. Ez az LFC.
Egyébként pedig teljesen igazad van 30-40 fps már szenvedés kategória.
-
Dadpool
aktív tag
Persze ez egyén függő. Én sem repesek az örömtől hogy pluszban ki kellene csengetni nem kevés pénzt de amióta láttam g-sync és g-sync kompatibilis monitort egymás mellett úgy vagyok vele hogy ha lúd legyen kövér 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest