Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
válasz phoenix1989 #81418 üzenetére
Nekem mindig IPS monitorjaim voltak, nem egy. Az utolsó egy Dell U2412M. Élőben megnéztem és egyáltalán nincs alapja annak, hogy rosszabb a VA panel. Másabb. Nekem speciel sokkal jobb.
Egy válogatott példány jutott hozzám Brekk jóvoltából a sivatagos boltból. Mindenben jobb, mint az IPS panelesem. A színei nemcsak hogy szebbek mint a Dell-é, de oldalról sem veszít a színeiből. Míg az IPS panelesem oldalról már szürke és a színeiből is vesztett ( teljesen oldalról nézve, kis szögben), addig a VA panelesnél egy leheletnyi kontraszt vesztés van, semmi szürkeség, fakóság. Bevilágítás egyáltalán nincs, kontraszt kiváló. Filmezésre legjobb és játékoknál is tökéletes, sokkal meggyőzőbb, élvezhetőbb. A fekete az fekete és nem szürke.
Melegedési problémáról nem tudok nyilatkozni érdemben. Megtapizva maga a monitor egész napos használat után is hideg, még csak nem is langyos. De ha meleg lenne sem zavarna, nem azért vettem, hogy egész nap a tenyerem rajta tartsam.
Ez egyéni vélemény, csak azt írom, amit sok évnyi IPS monitor használat után tapasztaltam. Szintén hozzátartozik az, hogy én több monitorból válogattam ki a nekem megfelelőt. Hidd el, hogy érdemes összevetni szemtől-szemben egy IPS mellett, még az is lehet, hogy megváltozik a véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs