- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
deja vu #75536 üzenetére
Az Lg ennyire gány alkatrészeket pakol a monitorjaiba?! Írhattam volnak samsungot, asus-t is vagy ezek is kb. az Lg kategória?
A jelenlegi 22"-esemnél az értékek: 100.13 PPI, 0.2537mm. Tehát jó lenne ettől nem nagyon eltérni (hátárnyosasn).
A 27" qhd-nál: 108.79 PPI, 0.2335mm ezért ez előre lépést jelenthene számomra.
Azért kérdeztem, hogy mennyi a javasolt "minimum" nagyság qhd-nál, mert nekem pl. a 22"-es kicsinek tűnik fhd-n. Amennyiben jól emlékszek ennél a felbontásnál a minimumra a 24" javasolták. Illetve ez a mérete az optimális képernyőnek az 1920X1080-ra. Ezért kíváncsi vagyok, hogy a qhd-nál ez a méret mekkora (ha van ilyen egyáltalán).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Philips FHD monitor ELADÓ
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest