Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz 4264adam #68760 üzenetére
Ez nem filozófia, hanem tény. Ha valamit közelebbről nézel, akkor jobban látod (feltéve, ha nincs gond a látásoddal), tehát ha pixeles a képernyő, akkor azt közelről észleled. Ez zavaró, és ez egy tény. Szóval egy monitornak értelemszerűen nagyobb felbontással kell rendelkeznie egy TV-nél, ha azonos a képátlójuk. Telefonoknál 200PPI meg a minimum, de elvileg 326-nál van az a szint, amit már szabad szemmel nem veszel észre. Volt Lumia 625-öm, 4,7" 480x800-as felbontás, és nagyon pixeles volt. Amikor váltottam az 5"-es 720x1280-as telefonra, akkor az megváltás volt, mert végre nem láttam a pixeleket, hanem csak a tűéles képet.
Ha a 4"-es készüléked 320p-s lenne vagy még gyengébb, akkor dobnád a kukába. Azért vagy vele megelégedve, mert "retina kijelzős" Iphone-od van, aminek pont 326PPI a képpontsűrűsége.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest