Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsMarc
tag
Köszi szépen!
DELL UltraSharp U2913WM - Még ő került most harmadikként képbe. Igazából filmnézésre és munkára kellene elsősorban. A munkát úgy kell elképzelni, hogy van sok ablak egymás mellett, amiben pötyögök. Minél több ablak fér el, minél nagyobban annál jobb.
Dell E5530-as laptoppal használnám, amiben integrált videó kártya van. Ez mennyire akadály a nagyobb felbontásra is képes monitoroknál? Továbbá nem tudom, hogy ez mennyire szűkíti le a lehetőségeket a csatlakoztatás szempontjából. VGA és HDMI elvileg van a laptopomon, displayportban már nem vagyok biztos.
Az Oázisban, ha jól láttam van most ilyen monitor raktáron, lehet egyik nap beugrok megnézni. Nálatok pixelgaranciát lehet kötni egyébként a monitorokra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Alienware 500hz
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest