- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamek!ller
őstag
Szia!
Köszönöm szépen a kielégítő választ. Panaszt én sem hallottam róla és a vásárlói vélemények is jók róla. Ahogy olvastam gyönyörűen jeleníti meg az 1680*1050-es felbontást, ami nekem nagy előny hisz a 8800GTS-em a maga 320Mb memóriájával minden bizonnyal megdöglik komolyabb terhelésre, így játék alatt visszaveszem. A szemem nem rossz, nem lesz gond a kis betűkkel és amúgy is elég közel ülök a monitorhoz.
BenQ-t is nézegettem, de inkább maradok a megszokott márkánál (most is LG monitorom van.).
Jövő héten rendelek, fizetést meg kell várni. Remélem méltó utódja lesz a 5 éves Flatron F700B-nek..
A válaszodat tehát még egyszer köszönöm!
Üdv: Gamerkiller
P.S: (#457) tankagogy: Sajnos ennyi pénzért nem fogsz találni a te elvárásaidnak megfelelőt. Gondolom ez a keret postaköltséggel együtt értendő. Ha rá tudsz még dobni esetleg pár k-t, ezzel meg tudnál barátkozni. Ez a legolcsóbb, viszont sajnos csak analóg bemenete van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!