Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz Rasiel #45762 üzenetére
Hát a ventillátorokkal szerelt példánynak van némi zaja, nem tudok dBell-t mondani, alapból csendes ventiket választottam hozzá, és azt hiszem olyan 6-8V közti feszt találtam nekik a monitorban. Szóval lehet hallani, és jobb lenne ha nem lenne annyi zaj sem, de számomra nem volt nehéz együtt élni vele, amíg használtam a monitort. A ventillátorokat leszámítva nem rémlik semmi zaj a monitor részéről, de nekem sajnos a PC-m sincs igazán kussban. Nagy házat vettem hozzá, hogy ne kelljen nagyon pörgetni a ventillátorokat, de sajnos a VGA, azért alapjáraton is jól hallható.
A kérdésed meg lebuktatta a féláron vásárolt refurbished U2713H-mat. Ahogy elolvastam a kérdést, felfüleltem egy nagyon halk ám de borzasztó kellemetlen frekvencián szóló sípolásra, amit eddig a PC-nek tudtam be (de többnyire föl sem tűnt, csak most rendkívül kialvatlan vagyok, no meg úgymond "felhívtad rá a figyelmem"). Kikapcsoltam a monitort, és 1-2 másodperces késéssel jött a megkönnyebbülés, az a rendkívül magas sípolás megszűnt, ellenben a fülem tovább csengett (persze sokkal halkabban) ugyanazon a frekvencián. Egy nagy szerelem tört most meg. A PWM mentessége és a lágy tükröződésgátló bevonata ellenére ez a monitor is alattomosan "gyilkol", csak a fülemen keresztül Kemény az élet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest