- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sztivo #139681 üzenetére
Kicsit lenyugodtam, van egyébként 30 napos elállás, plusz azonnali cseregari 330.600ft-ot fizettem az ilyenek miatt érte, ne érjen meglepetés. A feketekiegyenlítő fel volt véve 10-re, nagyon fakó volt, levettem 0-ra, most játékon belül és a windowson belül is kezd jó lenni.. sötét szobában, meg meg egyenesen brutál
hát remélem még tudom hangolni, de nem értem miért nincs előre beállított mód, olyan ami elfogadható, volt már vagy 10 gamer monitorom mindegyiken volt, soha nem kellett állítani külön mindent, samsung most van először az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- LG (34WR50QC-B.AEU) 34" QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged