- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
ezeknek a nagy részére én parancssoros programokat használok, nem tudom az neked mennyire fekszik
pl:
DVD->mpeg4: mencoder
All->DVD: mencoder
dvd9->dvd5: k9copy (na ez grafikus felületű)
all->mp3: lameenc (de én ogg-ot szoktam használni, ergo oggenc)
audio: rezound, audacityfilekezelés: midnight commander (karakteres, de a legjobb sztem), de van kismillió grafikus, pl. konqueror, tux commander, stb, de ha jól tudom, a Total commander is fut wine-nalk ha ragaszkodsz hozzá (bár ez a többi programra is igaz, vagyis jó eséllyel az említett windowsos programokat fogod tudni használni Linux alatt)
zene: amarok a legjobb, vagy ha winamp-kinézet fontos, akkor xmms illetve audacious
filmlejátszás: mplayer verhetetlen, ha user-friendly kattintgatós kell, akkor vlc
codec pack: felejtsd el, ez nem windowsdvd-lejátszó: ogle, xine
pdf-olvasó: acrobat reader, evince, xpdf
szótár: én a stardictet használtam anno, jól bővíthető, van hangosszótár része is
office: OpenOffice
a programok neveire rákeresve utánanézhetsz hogy melyik hogy néz ki, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Háztartási gépek
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest