Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello!
Ubuntut szeretnék használni a közeljövőben de eddig Windowst használtam.Tudnátok ajánlani néhány progit a következőkre:1-Konvertálás
-DVD to mp4 (Winben Neroval csináltam)
-All to DVD (Winben Convert X to DVD-vel csináltam és itt is fontos lenne,hogy bármilyen kiterjesztésű filmet tudjak DVD-re konvertálni)
-DVD Shrink (hogy az eredeti DVD/filmek/-ből tudjak biztonsági másolatot készíteni)
-All to mp3 (mindenféle kiterjesztésű zenei fájlból mp3-at)
-WavePad (átalakítnai lehet benne mp3-ra és ami fontos lenne,vágni lehet a zenét)2-Fájlkezelés
-Total Commander (Linuxos megfelelőjét keresem.Valami kinézetben és tudásban hasonló progi kellene)
3-Zene és filmlejátszás
-Zenelejátszás (Winben Winampot használtam)
-Filmlejátszás (olyan ami kezeli a feliratokat és ha több nyelvű a film lehessen változtatni a hangot)
-Codec Pack (de csak ha kell.Winben a K-Lite Mega Codec Packot használtam)
-DVD film lejátszó (Winben Power DVD-n néztem a DVD filmeket)4-Egyéb
-PDF kezelő
-Szótár (főleg angol-magyar/magyar-angol)
-Szöveg és táblázatszerkesztő (jó lenne ha Windowsba készített dokumentumokat is kezelni tudná)Kb. ennyi.A válaszokat előre is thx

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest