Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
ezeknek a nagy részére én parancssoros programokat használok, nem tudom az neked mennyire fekszik
pl:
DVD->mpeg4: mencoder
All->DVD: mencoder
dvd9->dvd5: k9copy (na ez grafikus felületű)
all->mp3: lameenc (de én ogg-ot szoktam használni, ergo oggenc)
audio: rezound, audacityfilekezelés: midnight commander (karakteres, de a legjobb sztem), de van kismillió grafikus, pl. konqueror, tux commander, stb, de ha jól tudom, a Total commander is fut wine-nalk ha ragaszkodsz hozzá (bár ez a többi programra is igaz, vagyis jó eséllyel az említett windowsos programokat fogod tudni használni Linux alatt)
zene: amarok a legjobb, vagy ha winamp-kinézet fontos, akkor xmms illetve audacious
filmlejátszás: mplayer verhetetlen, ha user-friendly kattintgatós kell, akkor vlc
codec pack: felejtsd el, ez nem windowsdvd-lejátszó: ogle, xine
pdf-olvasó: acrobat reader, evince, xpdf
szótár: én a stardictet használtam anno, jól bővíthető, van hangosszótár része is
office: OpenOffice
a programok neveire rákeresve utánanézhetsz hogy melyik hogy néz ki, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Valami baja van a tápomnak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest