- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
Szia!
Szeretnék vásárolni, egy fekete-fehér lézer nyomtatót, amivel lehet scannelni is, a wifi-s opció, jó lenne. Ajánlottad a CANON i-SENSYS MF232w típust.
Régebben pont ezt néztem ki, így kicsit megnyugodtam, hogy nem lenne rossz döntés, az ára sem vészes. (50.000 -ig mennék el max)
Viszont lenne két kérdésem:
1. Írtad, hogy máshogy kell vele scannelni, és nehézkes. Próbáltam keresni egy videót arról, hogy hogyan is zajlik a folyamat, de nem találtam ilyet. Nagyjából el tudod mondani, mi a probléma a scanneléssel, miért nehézkes?
2. Írtad, hogy a cannon nyomtatókra 3 év garancia van, fogtam az "árgépet" és elkezdtem megnyitni a webshopokat sorban, mindenhol 1 év garit adnak rá. Van esetleg olyan webshop amit tudnál ajánlani és 3 év garit ad rá?
Köszönöm előre is, a 2.es kérdésre, ha nem tudsz mondani kapásból valamit, akkor ne fáradj vele, majd addig túrom a netet amíg találok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest