Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoltan70
tag
válasz
piRate_nEx #25296 üzenetére
Nekem MA-12N8D0-SP Blanc van szintén tetőtér. 26 fokra van állítva és azt lazán tarja. Elején 25-re tettem de a 26 komfortosabb. Ja, és olyan szobákba is eljut a kellemes hűs, hogy nem is gondoltam volna. 68 m2-en szépen működik. Automata ventin használom csak föl-le meg oldalsó legyezéssel (és a hűtőm hangosabb nála). Mondjuk nappal a redőnyök le vannak húzva, mert 1-2 után már végig ide tűz a nap. Szóval ott valami tuti nem kerek nálad. Vagy a géppel vagy a telepítéssel.
-
szoltan70
tag
Emberek! Nektek nincs életetek??????? Srác ír egy halál korrekt összehasonlítást/véleményt erre nekiestek??? Könyörgöm, egy tetves klímáról beszélünk. Azért lássuk be ez nem egy rakétatechnika. A szereléséhez sem kell különösebb egyetem. Egy értelmesebb ember 3 youtube videoból meg tudja tanulni (nyilván túlzok). Mitől vagytok így elájulva??? Szánalom! Komolyan.
-
szoltan70
tag
Nekem is ilyet szereltek. Én csak akkor kapcsolom ezt be, ha egy óránál kevesebbet használom. Amúgy szerintem teljesen felesleges. Több óra használat után tök száraz. Viszont tegnap este pont elindítottam ezt a szárító programot, kimentem cigizni a teraszra és azt vettem észre, hogy nem előre fújta a kültéri hanem visszafelé. Csodálkoztam is, hogy mi a francnak megy ilyenkor. Ezek szerint SC alatt azt is átfújja.
-
szoltan70
tag
válasz
maxxenergie #23496 üzenetére
Jaja. Nemrég hívtak webklímáék. Elnézést kértek, holnap küldik futárral a sticket.
-
szoltan70
tag
válasz
maxxenergie #23493 üzenetére
Planning and Trading (pt.hu) -nél rá kell kérdezni, hogy megtörtént-e a regisztráció. Ő a magyarországi forgalmazó.
-
szoltan70
tag
válasz
maxxenergie #23473 üzenetére
Én rákérdeztem a garira. Azt mondta a szerelő, hogy a webklímások intézik a készülék regisztrálását a kiterjesztett garanciához.
-
szoltan70
tag
válasz
maxxenergie #23454 üzenetére
Nekem ma tették fel a Webklímások az ugyan olyan Mideát. Én úgy emlékeztem 9-re jönnek de negyedkor már itt voltak. Szépen dolgozott, látszott hogy nem ma kezdte. Én a teraszra rakattam a kültérit, nem akartam a házfalat elcseszni. 4 m cső kellett, de a csóka azt magyarázta, hogy minimum 2 m-t mindenképp meg kell hagyni de hogy miért, arra már nem emlékszem. WIFI nekem is kimaradt, csak a leírása volt hozzá. Írtam is most nekik. Legyezés föl-le, jobbra-balra nagyon tetszik. Pikk-pakk lehűtötte a kecót. Szerintem nekem még a 25 fok is hideg lesz. Pali ilyet még nem szerelt, szerinte jó halk a kültéri. Nekem nincs mihez viszonyítani de a házba semmi hang nem jön be. Biztos tutibb lehet egy japán - mondom, nem ismerem őket - de ez mellett simán fogok tudni aludni. (jó, a nappaliban van de még kint se zavarna éjszakai módban).Egyelőre meg vagyok vele elégedve dehát még egy napos sincs
Szerelés nekem is nettó 50 volt.
-
szoltan70
tag
Új készüléknél már benne van a gáz, vagy üzembe helyezésnél tölti fel a szerelő?
-
szoltan70
tag
válasz
maxxenergie #22246 üzenetére
Csak arra figyelj, hogy olyan telepítse aki be van regisztrálva a Midea magyarországi viszonteladójánál. Valami planning... kft.
http://midea.hu/guarantee
Már ha kell a plusz 4 év.
-
szoltan70
tag
válasz
Zoliee #22244 üzenetére
Midea így vállalja a garanciát:
A Midea oldalfali klímaberendezésekre 1 év teljes körű jótállás vonatkozik regisztráció nélkül. Regisztráció esetén az alap 1 év mellé + 4 év extra garancia
érvényesíthető a magyarországi forgalmazó hálózatából származó készülékekre.Alap garancia feltételei:
A készülék felszerelését és üzembe helyezését csak érvényes klímaszerelői "zöldkártyával" rendelkező szakember végezheti.
A jótállási jegy üzembe helyezési rovatának megfelelő kitöltése.
Minimum egyszeri számlával igazolt karbantartás.
Rendeltetésszerű használat.
Amennyiben a fenti feltételek bármelyike nem teljesül, a garancia érvényét veszti!
Kiterjesztett garancia plusz feltételei:
A készülék felszerelését és üzembe helyezését a magyarországi importőrnél regisztrált partnercég végezheti el.
A termék regisztrációját a beüzemelést követő 30 napon belül a telepítő cégnek kell megtennie.
Évenként egyszeri, regisztrált, számlával igazolt karbantartás.
Amennyiben a fenti plusz feltételek bármelyike nem teljesül, a kiterjesztett garancia érvényét veszti és a garancia 1 év!
Nem garanciális meghibásodások:
Szakszerűtlen telepítés.
Kezelési útmutatótól eltérő, nem rendeltetésszerű használat.
Elemi kár, vagy egyéb külső behatásokból adódó sérülések, meghibásodások.
Gyártó által nem jóváhagyott átalakítás, idegen beavatkozás.
Feszültségingadozásból adódó meghibásodások.Úgyhogy majd ez a telepítő csókán keresztül zajlik majd a Midea magyarországi forgalmazójával.
-
szoltan70
tag
válasz
maxxenergie #22241 üzenetére
Wifit én is néztem, hogy nincs benne. Majd jól megreklamálom Egy próbát megér. Amúgy nincs 4 ezer Ft a stick hozzá. OSK102
Alvállalkozójuk tegnap hívott. Jún. 11-re volt a legkorábbi időpontja.
-
szoltan70
tag
válasz
maxxenergie #22239 üzenetére
Azt nem írtam előbb, hogy odaadják ugyan annyiért.
"Tisztelt XXXXX Kft.,Köszönjük a rendelést. Az Ön által rendelt berendezésből sajnos jelenleg minden darab vevői foglalás alatt van és kifutott modell, új készlet már nem lesz belőle. Helyette feltudom ajánlani a 2018-as Midea Blancot ugyanezen az áron.
MA-12N8D0-SP Blanc (2018 - R32) 3,5 kW Inverter 149.900 Ft"
-
szoltan70
tag
válasz
maxxenergie #22231 üzenetére
Webklímától rendelted? Én is kértem online ajánlatot és nekem is 150-et írtak. Miután megrendeltem írták, hogy ilyen már nincs nekik csak ennek a 2018-as változata ami ugyan ez csak már R32-es. (MA-12N8D0-SP Blanc 2018 - R32) Én múlt pénteken rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Hétfőig jegelve!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest