Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Szevam #85990 üzenetére
Gree Comfort Pro 24dB hűtésben 29-30dB fűtésben silent módban!
Daikin Sensira 3,5kW 20dB hűtésben 21dB fűtésben
Még a Perferát is gyártják Törökországban aztán olyan minőségű gép hogy állad leesik
Nem kell mindent elhinni amit írnak
Malajziai Daikin FTXC is simán jobb minőségű mint bármelyik közép kategóriás kínai masina -
TeeJay
félisten
válasz
Szevam #85748 üzenetére
20éve minden klíma tud fűteni, csak ugye nem mindet arra tervezték hogy fél éven át 24/7-ben megküzdjön mindenféle külső körülményekkel.
Alap hűtős gépek 0fokig simán tudnak rásegíteni fűtésre, 0fok alatt kezdődik a nyögés meg 1-2-3fokban ködös időben de ott a nagyon drága gépek is nyögni fognak csak ott nem kell aggódni hogy nem tud fűteni mert megoldják a feladatot. -3fok meg alatta már száraz időben nem probléma a klímáknakHa lehet akkor A++ fűtős gépet nézz ki és így nem ér meglepetés ha fűtened is kellene hónapokig
Gree Comfort Pro/Syen Muse Next
Gree Smart One
Midea Xtrema Save Pro / Fisher Comfort Plus
Midea Oasis / Fisher Nordic
AUX Magma
Daikin Comfora
Mitsubishi AY -
TeeJay
félisten
válasz
Szevam #85628 üzenetére
Nem az a lényeg hol gyártják hanem hogy mi a minőség ellenőrzés/ gyártási minőség.
Daikin és Mitsubishi is Törökországban készül, simán még a drágább kategória is mégsincs velük semmi baj12nm-re teheted a 2,5kW gépet is csak ugye célszerű szoba ajtóval szemközti falra tenni és akkor ki tud fújni a többi szoba felé is hűvöset
edrey_a: Én simán telepítettem azt is amit ügyfél hozott klímát csak más a telepítés ára illetve én csak a hűtőkör kiépítésre vállalok garanciát a gépre ügyfél fogja intézni a kereskedője felé akitől vette. Nincs ebben semmi gond
-
TeeJay
félisten
válasz
Szevam #85624 üzenetére
Idén már 3klímám lesz panel 5. emeleten ami kívülről 10cm sima fehér polisztirol szigetelést kapott.
Mindhárom Daikin FTXF35 Sensira tehát 3,5kW-os van a 18nm nagy szobában, abban vagyok én meg párom, 13nm közepes szobában a gyerek, és 7nm kis szobában párom anyja. Ide lesz most feltéve a 3. klíma és hidd el 3,5kW-ot vettem mert 24fokon már bizonyítottak hogy egész nyáron végig hűtik fullra leszabályozva a panelt és a fogyasztás is nagyon jónak számít.
32nm-re főleg ha nincs szigetelés akkor még szép hogy 3,5kW kell 2,5kW-ot be sem tennék mert hajtania kell majd 38-40fokban rendesen.Japán klímák jóval halkabbak, megkérdezhetsz itt bárkit, akinek volt kínai majd utána japán az tudja hogy megéri a több pénzt! 20dB beltéri az tényleg szinte észrevehetetlen!
Persze én is sok Gree/Syen-t rakok, Midea-t nem igazán mert a kültéri szerintem hangos és rezonálós a burkolata
Polar Optimumot raktam még sokat, TCL Elite-et párat meg ugye a Daikin FTXC és FTXF Sensira és Mitsubishi HR-t.
Daikin és Mitsu jó vétel -
Aszi123
tag
válasz
Szevam #85624 üzenetére
Ha a 32 tényleg légköbméter, akkor Mitsubishi msz-muz 2.5, ha négyzetméter akkor ugyan ez, de 3.5 kW. És nincs másfélszeres szorzó az áraknál. Még itthon sem, pláne nem a [közelben].
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android szakmai topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest