- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz g.peter23 #75638 üzenetére
SmartR egyértelműen jobb vétel szerintem, az AUX elég cicergősen adagol a kültériben már amit RCOOL néven láttam és holnap olyat megyek javítani mert hollanderrel toldották a 10-es csövet és ereszti a hűtőközeget
Kevés hűtőközeg miatt az a gép kültéri egysége olyan hanggal megy mint egy varrógép
Nekem nagyon idegesítőMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Lmh
őstag
válasz g.peter23 #75638 üzenetére
Az ismerős klímás nekem a delta 2-t ajánlotta kb minden gree előtt. De nem tudom mennyire elfogult.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
BBéci
legenda
válasz g.peter23 #40100 üzenetére
Elméletileg DRY módban csak a legkisebb fokozaton működik a ventilátor és szakaszosan. Valamint a terelőlapok vízszintesen állnak.
Hűtés során a hideg lamellákon lecsapódik a levegő nedvessége, ami lecsorog a csepptálcába, de csak lassan. Folyamatos COOL, vagyis hűtés üzemmódban az igencsak vizes lamellákon keresztül áramlik a levegő, ami ezáltal nedvességet vesz fel, az befújja a helyiség légterébe. DRY módban időnként megáll a ventiláció, amikor az érzékelő megállapítja, hogy sok a víz a lamellák között. Akkor indul újra, amikor a víz jelentős része lecsorgott.
Így tudom, ha tévedek, javítsatok ki!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
elfelejtette
veterán
válasz g.peter23 #39957 üzenetére
Nálam a C&H klímán X-Fan a neve, és nem kapcsol fűtésre, csak a hűtést állítja le, és simán venti üzemmódban szárítja le a lamellákat kikapcsolás előtt.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Gubu0101
veterán
válasz g.peter23 #39957 üzenetére
Én egyszer probaltam az Anti F. de utanna indulaskor elég kellemetlen szagot adott, így hát nem használom se a ventit és nincs szagosodás. Legalább is 2 év alatt nem jött elő így.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
mpo
veterán
válasz g.peter23 #39827 üzenetére
Ha legalább 3,5 kW-os, akkor nincs szükség plusz kiegészítő terelésre.
Ha télen a nappaliban kinyitod az ablakot, a többi helyiség is lehűl, mert a hideg levegő lent marad és elterül, mint a víz a csőtöréskor.
Ilyen esetben sincs szükség terelésre.
Ha megfelelő fokozaton megy, akkor a többit is hűti.Ha érted, akkor már elavult.
-
félisten
szerintem az ötlet nem rossz,de nem fog vissza a légáramláson? Szerintem legalább egy fokozattal magasabban kell járatnod ahhoz, hogy ugyan azt a hűtési eredményt elérd.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
emre
veterán
Ez nem klímás topikba való, inkább ide: hazi_barkacs_ganyolas_takolas_megdobbento_gepek/friss.html
Egyébként meg olcsó húsnak...persze az is lehet egy jobb cucc sem tudná teljesíteni amit elvársz.Amúgy ezzel a terelővel szerintem semmit nem fogsz elérni, talán csak azt hogy lekorlátozod a meglévő légmozgást is. Ami marad meg gyakorlatilag szinte irányíthatatlan lesz.
Ha én asztalos lennék, akkor csinálnék neki egy komolyabb állítható terelőkkel felszerelt légcsatornát.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
-
windy
tag
-
TeeJay
félisten
válasz g.peter23 #39311 üzenetére
Ilyesmi panelban vagyunk csak az 60nm és arra számolj hogy két 15cm beton falat is kell majd fúratnod ami megdobja a szerelés díjat. Nekem egyébként az 5,27méteres falon van a képeden a kanapéval szemben és ha nyitom a kétszárnyas ajtót akkor még a bejárati ajtónál is érezni a hűvöset
3,5kW klíma turbó módban kér kb. 1200-1250wattot így egy sima 1,5mm2 réz vezeték C13 kismegszakítóval is bőven elég neki de kérheted villásdugósra és bedugod konnektorba
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
hunaqua
addikt
válasz g.peter23 #39301 üzenetére
Az Rcool Solo és a Prime2 gép nagyon csendes. A többit nem tudom.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
-
baloghgabor
aktív tag
válasz g.peter23 #39297 üzenetére
Persze, biztosan 19 db annak a zaja. Sőt, biztosan olyan megbízható is, és még kevesebbet is fogyaszt, mint egy dupla annyiba kerülő, japán klíma. Nem kell hallgatni senkire sem. Főként nem egy független mérésekkel (is) foglalkozó Eurovent minősítőre sem. Persze, az hogy ezek a klímák nincsenek benne sem, ha mégis elpusztul és nincsen alkatrész, meg más baj is lehet esetleg, az nem érdekes. Az a lényeg, hogy valaki látott már olyan embert, aki hallotta, hogy a szomszédnak van ilyen, úgyhogy csak jó lehet. Nem? 😀
bégé
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Wii U
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Proxmox VE
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest