Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz Blood Mage #45764 üzenetére
Mi most költöztünk új házba, és itt ilyen Syen Bora plusz van, de az egységen csak Farenheit-ben van a hőmérséklet és a távirányítón is.
A leírásban [link] szereplő mode és - egyidejű lenyomására nem történik semmi, pedig ekkor kellene C-re átváltania.Ha wifs app-on vezérlem ott simán átvált Celsiusra de amint a távirányítóval állok, megint visszaáll Farenheit-re.
Valaki tud valami titkos gombkombinációt a távirányítón az átkapcsolásra?
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
patomi
őstag
Nekem syen van és automata ventivel használom. Így le tud menni 1-es fokozat alá, de nem áll le. Persze ha elérte a beállított hömérsékletet.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Nagya21
addikt
HAli!
Leirás alapján nem tud csendes üzemmódot, 3 ventifokozat van + autó, panelmókolást irta valaki, azzal lehet lejjebb vinni a ventilátor sebességét.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
rmihaly
tag
Szia!
A beltérinek kellene tudnia 5 fokozatot akkor tudna 1es fokozat alá menni (ill. akkor halkabb is). Wifin be tudod nyomkodni de nem csinál semmit. -
Zeki
nagyúr
válasz Blood Mage #30071 üzenetére
Télen meg a hidegbe tolja ki a hideget. És működik.
Egy padlásba betéve más lenne a helyzet. -
z123456z
őstag
Nem tudom, miért neked válaszoltam, bocs.
De, hogy a te hsz-ra is válaszoljak, szerintem felesleges az aggodalmad, a lapos tetős benzinkutakat is tudják hűteni, és azt egész nap, minden irányból éri a nap. -
a_tesz
Korrektor
Nekünk a két kültéri közül nyáron az egyik reggeltől olyan délután 2-ig, a másik kb. déltől napnyugtáig kapja a napot direktbe, mindenféle árnyékolás nélkül, de ettől még mindkettő elég hideget tud betolni, nem volt gond a teljesítményükkel.
Ha nagyon túl akarod aggódni, akkor szerelj fel egy darab lemezt, ami beárnyékol neki, legalább 20 centire a szélétől (szerelési könyvében biztosan benne van a minimális távolság), de szerintem erre nem igazán van szükség.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
ZnVjaw0K
tag
válasz Blood Mage #30058 üzenetére
-
z123456z
őstag
válasz Blood Mage #30058 üzenetére
Kíváncsiságból beüzemeltem a Comfort pluszt. Ez lesz a 3. nyara. Soha nem méregettem, de most egy infra hőmérővel megmértem a kifújt levegőt. Kint 28°C, a klíma 25°-ra állítva ( soha nem volt még lejjebb ). Szerintem 15-20 percet ment, nagyon hamar visszavett kint is és bent is, így 9.9°C volt a legalacsonyabb mért érték ( picit megdöntve a hőmérőt, csak úgy odatartva 10.9-11.2 ), tovább nem volt türelmem föl-le ugrálni. A mérőt a méreténél fogva nem tudom bedugni a zsaluk közé, tehát valóban a kilépő levegő hőmérsékletét mérte. Nem tudom ezt a 9.9°-ot hová tenni, autóban mértem már 5-6°C-ot is. Ez normális, elég lesz?
-
Blood Mage
senior tag
válasz Blood Mage #30057 üzenetére
[lejárt a szerk]
A vasbetont nagyon nehezen sikerült áttörni, ez látszódik is a képeken, így megmaradt a nyoma.
Ezen kívűl az utolsó képen látszanak a kültéri egység hűtőbordái. Ezt sajnos telibe fogja sütni a nap déltől este 8ig nyáron, ez mennyire probléma? tekintve hogy fém, iszanyatosan fel fog melegedni és elvezeti a hőt az egész felületre, akkor is ha csak egy kis részét éri a nap Ugyan úgy ahogy egy autó motorházteteje is 50+ fokra melegszik, ez is úgy fog égni, viszont kérdés, hogy így hogy a fenében fog majd hűteni[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Blood Mage #29070 üzenetére
Bárhova mehet a betáp.
Annyi megkötés van, hogy ha a beltéri kapja a feszejt, akkor
a kültéri-beltéri között már nem ajánlott a 4G 0,75 mm2 vezeték,
amit szerintem gyárilag adnak hozzá.
A Gree-nek a Lomo típus távirányítója van hozzá, és a kézikönyv
alapján nagyon sok műszaki adat hasonló, bár más a beltérije.
Viszont a 28 dB-es zajszint a csendes módban nem biztató.
Cool4u importálja, Gree üzemeltetési kézikönyvét adják hozzá,
itt-ott átírva.
[link] -
Chaser
legenda
válasz Blood Mage #29076 üzenetére
úgy már talán meggondolandó
adatlapra sok mindent írkálnak, nekem greeről annyi maradt meg, kinéztem egy nagyon korrektet - adatlapon -, ami halk, és van wifije, gyakorlatban nem volt halk és a wifi elérés hol működött hol nem, leginkább nem ( : - szerencsére találtam róla több helyen reportot' -
ettől független ez már lehet rendben van, és nem csak marketinget tud_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Blood Mage #29074 üzenetére
mennyi ha nem titok? rákeresve 180e körüli árakat láttam, egy olcsóbb daikint 210-ért - lehet van olcsóbban is -, ha 180-ért szereléssel kapod a greet, még akkor is 80k a difi - daikin szintén szereléssel -, de mitsuból isvan ennyiért
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Blood Mage #29070 üzenetére
amelyiket akarod, a csövezés miatt úgyis össze lesz kötve a kültéri és beltéri, áram is kell mindkettőnek, összekötik őket és oda viszik a betápot ahova akarod
ezt a csodát hol találtad?csillam23
fujinál ki mondott 10 évet? én úgy tudom 3 év, mint a daikinra és legtöbb japánra, bővíteni lehet 10-re ahogy a legtöbb japánnál is - nyilván pénzért -, és feltétele évi két kötelező szerviz - nyilván az is pénzért -
és csak akkor ha fűtésre nincsenek használva_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Google Chrome
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.