Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
waveson
tag
válasz
SomiZolee #50048 üzenetére
A legolcsóbb tudtommal a Cooper&Hunter S12-FTXLA-NG Arctic, majd Gree Ambe Royal, komfort szempontjából nem a legjobbak (hang, moduláció), de ennyiért ez van, az elsőből nekem is lesz ez.
Panából van az etherea nordic, Daikinből a Sensira/Comfora/Pefera, fűtésre talán a középsőtől (Comfora), érdemes utólagos vezérelt "okos" csepptálcafűtést beleapplikálni, hogy tuti ne fagyjon el.
Van még Mitsubishi és Fujitsu is, ezeket annyira nem ismerem. Én Daikin Comforával és Sensirával fűtök (alapjába véve hűtésre vettem, ezt fontos megjegyeznem azért), 0 fokig észre sem veszem hogy mennek, 2 db fűt 120nm-es lakást, szigetelés gáz, sok helyen nincs, vagy szakszerűtlenül van megcsinálva.
Van aki Gree Comfort X-el/Fisher hasonló árkategóriájú gépével fűt, van aki elégedetten, van aki nem, ezek már nem fűtésre optimalizáltak, de téliesítettek, nem fagynak el stb. Kiindulásnak talán tudtam valamit segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest