- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
windy
tag
Nem értem, miért forgatod ki a szavaimat. NEM azt mondtam, hogy CSAK a Daikin nyújt biztonságos klimatizálást, hanem, hogy a Daikin azt nyújt. Mondhattam volna a Toshibát, a Mitsubishit, Fujitsut is. Csak, mivel erre az Airfel-re, mint Daikin közeli produktumra hivatkoztál, ezért írtam én is ezt.
Hidd el, a legdrágább alkatrész az, ami nem kapható. Egyébként meg arányaiban a kínai géphez is hasonlóan drága az alkatrész. Egy vezérlés hatvanezer magasságában van, úgyhogy ott is kifizeted a felét a gép árának, ráadásul sokkal nagyobb százalékban van rá szükség.
Senki nem mondta azt sem, hogy Daikin nem romlik el soha. Direkt hangsúlyoztam, hogy lehet, hogy nekünk szerencsénk volt, az a másfélezer gép, amit mi telepítettünk, az hibátlan volt. Kérdezz rá bármelyik szerelőre - hangsúlyozom szerelőre, ne kereskedőre - hogy mennyire ajánlja a Samsungot, Mideát.... Meg fogsz lepődni.
Természetesen nem kell elfogadni a véleményemet, hiszen ez csak egy a sok közül, én csak segíteni próbálok. Mindenki maga dönti el aztán a saját pénztárcája, ízlése, okossága szerint, hogy mit választ.
Az Airfelre visszatérve, megvásárlása előtt azért érdemes még egyszer átgondolni azokat a kérdéseket, amiket az előbb is feltettem:
Milyen minőségű gép lehet ilyen zajszinttel? Mit fogsz kezdeni a géppel, ha meghibásodik, mondjuk 3-4 év múlva? Ismered az importőrét? Lesz alkatrész hozzá? Miért nem a Daikin Magyarország forgalmazza szerinted? Miért nem olyan berendezést választ valaki, még az olcsóbbak közül is pl. Gree vagy HD, aminek van normális megbízható importőre?
-
Zeki
nagyúr
Jaja, ne is hidd el, hogy Daikin már van 140 ezer Ft körül, a kínai meg 110 körül van, és a Daikin meghibásodásról nyilatkozott Windy, azt se hidd el, ahogy a zajszintet se, meg a supportot sem.
Vedd nyugodtan a kínait, bele vagy szerelmesedve.
Amúgy a Fujitsu is jó gép, meg a Mitsubishi is. Bár nálam a Daikin veri a Mitsut zajszintben, vagyis halkabb nála.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Ukrajnai háború
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest