-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Azt hiszem már értem, hogy miért sikerült beleállnod.
Szerintem félreértetted amit idéztem a közös képviselőtől.
Azt írta, hogy "utcafrontra sajnos nem helyezhető ki az egység, illetve csak építési hatósági hozzájárulás mellett".
Itt arra gondolt, hogy alapból nem tehetem ki az utcafrontra minden nemű utánajárás nélkül, és nem azért, mert a társasház, vagy bármi más jelenleg tiltaná, én meg ki akarom játszani a törvényt.
Én pont a legális utat akartam megtudni.
Csak ahogy olvastam más helyeken 2007 után enyhült a dolog, és szerintem ezzel nincs tisztában. Azért kérdeztem meg a közös képviselőt, mert gondoltam, h nem én leszek az első a társasházban, aki klímát szereltetne, és már van fogalma arról, h az a bizonyos társasház önkormányzati szempontból engedélyköteles-e. De a válaszából kiindulva egy általános megfogalmazás volt, ami azt sejteti, hogy csak csípőből válaszolt a kérdésemre.És igen, ha másképp nem lehet, akkor a lakásba lenne visszavezetve.
A lakás meg kiadásra megy, így ha valaki klímázni szeretne, akkor lesz ennyi plusz dolga mellette.. (esetleg megpróbáltatom az eresz csatornába vezettetni)Ja és még egy link, ami alátámasztja kisbalazs83 válaszát is.
[ Szerkesztve ]
How Bad Do You Want It?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- LEGO klub
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest