- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
tibibi #37988 üzenetére
Február végén költöztünk. Két hete sikerült szerződni az ELMŰ-vel mert idáig szartak bele (nem H tarifa, hanem csak úgy), plusz egy hét (három - négy telefon és email) mire a hibás címet háromból két helyen sikerült átírni. Úgy érzem hogy gyenge vagyok, és a harmadikat már elengedem.
És mindezt úgy, hogy villamosenergia-ipari cégnél dolgozom, és a megfelelő kollégák segítettek a háttérben az ügyintézésben, különben sehol nem tartanék. Nem akarok senkit bántani, de mintha felvételi feltétel lenne, a 80 alatti IQ és nulla szövegértési képesség.
-
Gömbike
senior tag
válasz
tibibi #37988 üzenetére
Én 2018 szeptember elején indítottam és 2019 május végén kötötték be.
Megbíztam egy démász partnert, mindent ő intézett. Nekem csak Szegedre kellett egy hivatalos iratot aláírva visszaküldeni.
Idén májusban kaptam meg a hivatalos szerződést postán, azt aláírva viszont Pestre kellett visszaküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Roborock S7 robotporszívó
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged