Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• krx21

nagyúr

válasz priti #1681 üzenetére

A régi oroszok által épített paneleket nem kell félteni... Bontani sem lehet, legfeljebb robbantani...
    Már most 25 évesek, amit jósoltak a hozzá nem értők... Statikusan semmi probléma velük, szerintem még a mai spórolt új-építésűeket is túlélik... A szigetelés persze cserére szorul...
    Ja ha már panel, ezeket családok kapták régen, elérhető áron, a mai új-építésűt melyik fiatal pár tudja megfizetni 25év hitel nélkül?

• sfefe

addikt

válasz priti #1681 üzenetére

Total igazad van...
    Klimas dologban es az emlitett kerekpar ut dologban is. ( ebben az esetben csodalkozom is, hogy az EU nem vette vissza a penzt vagy csak nem neztek utana, mert hat az tenyleg nem kerekpar ut, hogy egy sarga csikot nyomnak aztan kabbe ha tekerni akarsz a hulye vezetes kozben sms-ezo kis majom meg elut...)

A regi tarsas hazra klimat tesznek utana meg megy a rinya, hogy az nem illik a kornyezetbe haaat elkuldenem oket mashova....
    Azert az orszaghazat ne hasonlitsuk mar egy x keruleti romhalmazhoz...Eleve ezeket a regi sz@r hazakat bontanam le a rakba a panelekkel egyutt...
    A melohelyem mellett a belvarosban felujitottak egy regi romot jol nezett ki meg minden csak hat 2 het mulva egy 20 kilos stukko csapodott be a jardara, na most ha epp ott megy valaki akkor annak annyi... Ennyit a regi hazakrol... Azert fejlodni is kellene muemleknek mast kellene megtartani nem az ilyen hazakat.

off vege.:)

En is most nezegetem a klimakat nagyon olcsot nem vennek de dragara sincs penzem. Szinten erkelyre lenne teve ott talan nem zavar majd senkit.... Ezert is vennek halkabbat.
    Nalam is ha vki mondjuk egy csorgo/zorgo sz@rt tenne az ablakom fole hat azert En is szolnek es ez nem irigyseg mivel Nekem is lenne klimam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés