- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
A régi oroszok által épített paneleket nem kell félteni... Bontani sem lehet, legfeljebb robbantani...
Már most 25 évesek, amit jósoltak a hozzá nem értők... Statikusan semmi probléma velük, szerintem még a mai spórolt új-építésűeket is túlélik... A szigetelés persze cserére szorul...
Ja ha már panel, ezeket családok kapták régen, elérhető áron, a mai új-építésűt melyik fiatal pár tudja megfizetni 25év hitel nélkül? -
sfefe
addikt
Total igazad van...
Klimas dologban es az emlitett kerekpar ut dologban is. ( ebben az esetben csodalkozom is, hogy az EU nem vette vissza a penzt vagy csak nem neztek utana, mert hat az tenyleg nem kerekpar ut, hogy egy sarga csikot nyomnak aztan kabbe ha tekerni akarsz a hulye vezetes kozben sms-ezo kis majom meg elut...)A regi tarsas hazra klimat tesznek utana meg megy a rinya, hogy az nem illik a kornyezetbe haaat elkuldenem oket mashova....
Azert az orszaghazat ne hasonlitsuk mar egy x keruleti romhalmazhoz...Eleve ezeket a regi sz@r hazakat bontanam le a rakba a panelekkel egyutt...
A melohelyem mellett a belvarosban felujitottak egy regi romot jol nezett ki meg minden csak hat 2 het mulva egy 20 kilos stukko csapodott be a jardara, na most ha epp ott megy valaki akkor annak annyi... Ennyit a regi hazakrol... Azert fejlodni is kellene muemleknek mast kellene megtartani nem az ilyen hazakat.off vege.
En is most nezegetem a klimakat nagyon olcsot nem vennek de dragara sincs penzem. Szinten erkelyre lenne teve ott talan nem zavar majd senkit.... Ezert is vennek halkabbat.
Nalam is ha vki mondjuk egy csorgo/zorgo sz@rt tenne az ablakom fole hat azert En is szolnek es ez nem irigyseg mivel Nekem is lenne klimam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest