- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv, olvasgattam a hozzászólásokat klímaválasztás előtt vagyok ismét mivel a Wortex inverteres klíma véglegesen megadta magát. Két teljes szezont üzemelt, a csövezése annyira gyenge hogy háromszor kellett javítani mert mindig elszökött a gáz. A hangja a kültérinek borzalmas amikor nagyobb teljesítményt kell leadnia. A beltéri egységnek nem is értem miért van szűrője, akkor is telemegy porral és benne megragad. Sorolhatnám még a hibáit lenne bőven, sajnos beleugrottam egy akciós vásárlásba tényleg akkor olcsónak bizonyult. Miért is? Mert azt gondolnánk a kínai is fejlődik, csak az összeszerelés és a járulékos alkatrészek pocsékok. Előző házamban egy LG duált szereltettem, 15éve megy csak takarítva van. Ennek ellenére Daikin FTX35KM / RX35KM nézegetem úgy gondolom megfizethető költségtakarékosabb minden téren, hosszabb távon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest