Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
válasz athomi #14172 üzenetére
Nem most volt, az biztos. De itt a falon többször is láttam, mielőtt az első klímámat megvettem. A Fujistsu volt ezrelékes előfordulásban, sajnos a Samsung sok százalékosban, meghibásodást tekintve. Akinek kedve vam megkeresi. Fogalmam sincsen évekkel ezelőttit hogy lehet keresni, azon kívül, hogy végiglapozom őket. Nyilván egy olcsóbb klíma, olcsóbb anyagból is lehet, sőt összeszereléskor sem olyan talán. Ettől akár üzemelhet évekig is jól. Tegye is csak a dolgát.
bégé
-
windy
tag
válasz athomi #14172 üzenetére
Ilyen statisztika nincs, és nem is hiszem, hogy bármikor lesz, hiszen egyrészt üzleti érdeket sért, másrészt rengeteg cég tapasztalatait kellene összesíteni, és erre nem nagyon van esély. Én is csak a mi cégünk tapasztalata alapján tudok némi következtetést levonni, bár őszintén megmondom még mi sem csináltunk összesítést az esetekről, melyeknél javítani kellett a klímákat.
Idén viszont készült egy összesítés, lezártuk az idei szervízeléseket, és összesítettünk. Ezek az adatok kimondottan a mi cégünknél előfordult esetekről szólnak, tehát általánosítani nem kell, de azért némi támpontot nyújtanak.
Kigyűjtöttem azokat az eseteket, amikor tíz éves, vagy fiatalabb lakossági splitklíma berendezést kellett végleg, bontásra leszerelni. Ezek így alakultak:
Alien - 4 db
Genex - 11 db.
Westel - 2 db.
Dimarson - 7 db.
Toyo - 2 db.
Lakes - 1 db.
Orion - 7 db, ebből 3 inverteres
Nile - 3 db.
Acson - 1 db.
Delton - 4 db.
Eurosky - 1 db.
Daewoo - 3 db.
TeknoPoint - 4 db.
Fisher - 3-as multi
Ozone - 5 db. mind inverteres
Samsung - 5 db, ebből 3 inverteres
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest