Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
sziasztok,
ma szereltek be hozzám 20nm2-es, tétőtéri! szobába egy cooper&hunter ch-s12ftxq-ng típusú eszközt.
először is azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire megbízható ez a termék?
továbbá mivel ez az első klímám, nincs tapasztalatom - hogy mire érdemes oda figyelni használat közben, mely funkciókat ajánlott használni?
utolsó sorban pedig a telefonnal a wifis kapcsolatot nem sikerült megoldanom, ha ebben tudna valaki segíteni privátban, megköszönném.a hatásfoka nekem meggyőző, viszont ha a legkisebb teljesítményre kapcsolom, lehetne halkabb is , talán lesz majd a telefonos felületen energiatakarékos, vagy halk mód? a kezelési útmutatóban ilyet nem találtam, minden mást igen (pl. ionizáló) a beltéri részen 55dB megjelölés van, a kültérin 62db.
szerk. még egy fontos kérdés, azt mondta az egyik szerelő, hogy max fokozaton 1kw-ot fogyaszt óránként, ez lehetséges, vagy marketing? én nekem a legkisebb teljesítményen is elég, 10 perc után szépen lehűlt a szoba, pedig a falak, ill. cserepek elég masszívan melegek, hiszen 12 órától már szépen ide süt a nap a szobára. ide tartozhat, hogy A++-os megjelölése van gépnek.
köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 x Nanoleaf Shapes Triangles Expansion Pack 3 Pack + töltő eladó!
- BASETBL Office Chair eladó Győr-ben! 200 kg teherbirás!
- Új hangfalkábel OFC 2x4 mm2 réz hifi hangszórókábel hangfal vezeték
- Új digitális forrasztó állomás PTC hőfokszabályzós trafó 24V 110W
- Új digitális forrólevegős hőlégfúvó műanyag hegesztő Hotair 959D BGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest