Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
Viszonyításnak jó volt ventilátorok esetén, kb. ugyanazon a dB-el jött az első hang, és a következő fokozat is.
Viszont a pumpánál hiába volt alacsony a dB, amit a ventinél még nem hallottam, itt már visított valami, mint egy szúnyog a távolban.Tehát a módszer jó, csak nem tökéletes, mert a frekvenciák mások lehetnek a különböző típusoknál.
Mellesleg azt is mérte, de azzal nem foglalkoztam, csak azért kellett a mérő, hogy ne teljesen a fülemre hagyatkozzak, így gyorsabb volt már a 3. 4. venticsoportot meghatározni.
-
kzkz
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Én úgy csináltam, hogy a gép mellé tettem kb. 20cm-re a telefont, és rajta futott egy zajszintmérő progi (tudom, hogy nem hiteles, nem tökéletesen pontos, de viszonyításnak jó volt).
Az alapzaj a szobában 25,3dB volt. Minden ventit levettem 0-ra, majd egyesével elkezdtem nézni őket 5%-os lépésekkel, hogy mennyit emelkedik a zaj. Feljegyeztem azt, amikor már elkezdtem hallani nagyon halkan, majd amikor már tutira. Az első olyan 25,7dB volt, a második 26,7.
Volt kivétel is, mert a CPU pumpa hiába volt dB szerint halk, mégis visító hangot lehetett hallani, ami zavaró volt.
Miután mindent lemértem beállítottam két zajszint célnak megfelelő görbét minden ventihez, egyet a 26,2dB-hez, egyet meg 28-hoz. (Ezt úgy, hogy először ez alá lőttem a venticsoportoknál, mert ha az összes pl. 25,8dB-en megy külön-külön, akkor együtt magasabb zaj jön ki.)
Nálam ez jött ki, de tök más házam van, más ventik, amiknél az se mindegy, hogy épp hol vannak házon belül, és ott fújnak vagy szívnak

Halk zajszint cél (dB)|26,2|28
CPU AIO|18|30
CPU pumpa|62|70
VRM|70|85
Ház|18|20
GPU alatti|45|55Egyedül a GPU ventivel voltam gondban, mert ott 30% a minimum, és rögtön 26,1dB-lel indul. Tehát ha ez beindul, akkor a többit is nyugodtan lehet járatni alacsony értéken, mert
nem növelik a zajt, cserébe kiszellőzik a ház jobban.A Fancontrol azért jó, mert Mix-et is össze lehet állítani, pl. együtt nézi a GPU és CPU hőmérsékletét, és ez alapján állítja a házhűtő ventiket, bármelyik is érné el a magasabb hőfokot.
Ezekszerint gg72 kijelentése, hogy jó ez a ház, mert 8 fokkal hűvösebb kicsit korai volt, mert még most kezdi el ugyanarra a zajszintre hozni, mint ami az előzőnél volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kzkz
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
ARCTIC P14 Pro A-RGB 140mm PWM 3-Pack 14eFt
-
kzkz
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Case Fans 100%, GPU fans 65%-on. Használja így bárki is?
Ez így elég értelmetlen összehasonlítása a házaknak... Azt se tudjuk meg, hogy mekkora az RPM konkrét értéke, és azt se mennyire zajos. -
kzkz
őstag
válasz
ZeroZero
üzenetére
Lian Li A3 elég király, jól néz ki, egy chieftec visio air-ből költöztem át, ami gyakorlatilag egy Lian li o11 mini air.
Hát az A3-ban a GPU jobban érzi magát, a visio air/o11 mini air-nél az üveglap jelentősen lerontja a hűtést, itt megy egyből ki tud jönni a meleg a ház oldalán is.
Nekem felül, hátul, alul befelé fúj, középen meg kifelé. A GPU alatt csak slim venti fért el, méréseim alapján semmit nem segít, amikor terhelve van a GPU (3D Mark stressz teszt.)
Arctic 240-es AIO-n van, ennek vastagabb a bordája, mint általában a többinek, így a memóriánál volt egy kis ütközés, de megoldottam, kivágtam belőle egy darabot. A normál AIO-kkal nem lesz gond.
Amit még megnézhetsz, az a Jonsbo D32 Pro Mesh, itt szintén jó a szellőzés, az perforált oldallap miatt. Nekem a D32 jobban tetszik, de abba nem fér volna el ez a konfig szerintem. Még az ASUS Prime AP201 lehetőség ebben a méretben, bár ez már nagyobb, és nekem nem is tetszett, kényszermegoldás lett volna, de szerencsére az A3 jó lett.
A feketét vettem, aminek teli az eleje, és nyomtattam neki egy lyukacsosat.

Ez meg Jonsbo D32 Pro Mesh, itt csak egy 120-as AIO-nak kellett elférnie, így szerencsére itt se melegíti egymást a CPU és GPU, mint a fenti A3 konfignál se!!!

-
kzkz
őstag
válasz
smallmer
üzenetére
Ezek között a dual és hagyományos házak között az a különbség, hogy a táp nem látszik, az van külön. Ez a célod vagy az, hogy a CPU és a GPU külön kapjon friss levegőt, és ne egymást melegítsék?
Utóbbi esetben nem sok lehetőség van, az előbbire igen. Kérdés, hogy az előbbinek van-e értelme a látványon kívül.
Valódi dual chamber-es házak (amik inkább három rekeszesek):
Corsair Air 5400
Redragon GC-588 AXE
Mars Gaming MC-NOVA
ASUS TUF Gaming GT502 -
kzkz
őstag
válasz
hibavissza
üzenetére
Bocs benéztem, ATX tápot gondoltam bele, ATX alaplap helyett.
-
kzkz
őstag
válasz
hibavissza
üzenetére
Jonsbo D31 vagy D32 Pro Mesh
-
kzkz
őstag
válasz
tomisanzero
üzenetére
Hát azért fehér hardverrel szebb lenne
-
kzkz
őstag
válasz
looser
üzenetére
Nincs, általában ezeken az elosztókon van egy dedikált kijelölt csatlakozó, és az erre dugott ventilátor fordulatszáma jut el az alaplapig, ezt látja csak. Az összes többi csatlakozóra dugott venti fordulatszámát nem veszi figyelembe semmi, ezekre csak a módosított feszültség vagy PWM jel jut el. Ezért is célszerű ugyanolyan ventiket használni egy elosztón.
-
kzkz
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Van pár két légkamrás azért:
Redragon GC-588 AXE
Mars Gaming MC-NOVA
ASUS TUF Gaming GT502, és a PLUS verzió is. -
kzkz
őstag
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Igen, de a GPU meleg levegője részben a CPU AIO-ján keresztül megy át. És a GPU iszonyatosan tud fűteni...
Annyit kellene csak megoldani, hogy két külön kamrában legyen a CPU és GPU hűtése, pl.: a GPU-t riserrel áttenni egy másik kamrába, vagy a CPU AIO-ját.
Van már rá példa, hogy próbálkoznak ezzel, de ritka mint a fehér holló, pl.: asus tuf gaming gt502: itt lehetőség van az AIO radiátort áttenni egy külön rekeszbe az alaplap mögé. Nem fűti egymás a CPU, GPU, minegyik külön friss levegőt szív, és a meleget is külön nyomja ki, úgy, hogy a másik egységen nem megy át.
Ez már alapvető lenne, amikor 4-500W-os GPU fogyasztások vannak. Mint egy hajszárító kis fokozaton
-
kzkz
őstag
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Ügyesen lezárták a tetejét egy üveglappal, még véletlenül se tudjon ott kimenni a meleg levegő... Mintha minden gyártó erre menne rá, hogy tudják elrontani a szellőzést. Vajon mikor kezdik már el az olyan kialakítást, amikor a CPU és a GPU külön tud friss levegőt szívni, és nem egymást kezdik el melegíteni?!
-
kzkz
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Jonsbo D31-et cserélnél kisebbre, ATX-es táppal? Nem hiszem, hogy lesz ilyen.
Jobbra? Ez maximum akkor lesz kivitelezhető, ha a gyártók rájönnek arra, hogy a GPU által felfűtött levegőt nem célszerű átáramoltatni a CPU hűtőjén/radiátorán. Vagy épp fordítva...
Asus TUF Gaming GT502 pl. már van lehetőség erre ha az alaplap mögé teszed a radiátort. Két három ilyen házat találtam...
De a D31-nél is ha hátra teszel egy befelé szívó 120mm-es AIO-t, akkor már nem a GPU melegíti a CPU-t, és nem CPU melegíti a GPU-t... Valahogy így, ez egy D32 Pro, de talán a D31-gyel is megvalósítható, (a két 140-es helyett mehet 3x120 is alulra):

ui: a 120-as AIO csöveinek lent kéne lenni inkább, mint fent, úgy optimálisabb... -
kzkz
őstag
válasz
SirRasor
üzenetére
Ja, ha ilyen hagyományosan rondát
keresel, mint a Zalman, akkor van még ez is:
https://aerocool.io/product/cs110
A Q300L pedig már majdnem 2x akkora, mint a Jonsbo C6, te pedig minél kisebbet kerestél.
-
kzkz
őstag
Csak érdekességképp, hátha valakit ez a Jonsbo D32 Pro Mesh ház érdekel...
Ez került bele: Ryzen 5 3600, RX 6700XT. Alul és felül 2-2 Arctic P14-es venti van, alul beszív, felül kifúj. Az AIO beszívja kintről a friss levegőt, így nem a GPU által felmelegített levegőt használja.
2db 3,5"-os HDD is kerülhet bele, de akkor alulra csak 12cm-es ventik kerülhetnek.
Az összeszerelési minőség igen jó, a térkihasználás is, szerintem ezalá nem nagyon lehet menni mATX alaplap és ATX táp esetén. Hátul lehetne kicsit több hely a kábeleknek, de így is sikerült mindent elrendezni.
Ez a fekete mesh kb. 24e, a Fehér majdnem 10e-vel drágább, nem értem miért.
Ha feketét veszel, akkor érdemes figyelni, hogy belül is fekete legyen minden, mert bár nincs átlátszó oldala, de a mesh részeket átlátszódhat a belseje, ha úgy esik rá a fény. Pl. a képen az SSD fehér matricája hátul átlátszik kicsit ha odavilágítasz, de mivel az a fele a fal felé lesz, így mindegy. Mondjuk le is maszkolhattam volna...

-
kzkz
őstag
Asus TUF Gaming GT502 fehér akció 49990, Ipon: [link]
-
kzkz
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Én se értem miért nincs ott gyárilag venti rögzítési lehetőség. A lyukacsos rész elől 22cm széles, és 31cm magas. Két 14cm-es venti még akkor is elfér balra csúsztatva, ha mögötte vízhűtés van, akkor se lóg rá.
A legegyszerűbb megoldás ha kifúrod ott ahova a ventit tennéd, bár ekkor elől látszik a csavar feje. Viszont felül és alul fut rajta a "sín" ahová gyárilag a ventiket rögzíted. Ha oda felülre és alulra teszel 2-2 L alakú darabot, akkor azokhoz simán rögzítheted a ventiket is, kávzi belógatod felülről és alulról, középen meg összefogod a két ventit. Ezt terveztem megcsinálni, de utána jött az ötlet, hogy a radiátorról akarok indítani egy L alakú csövet az eleje felé, és azt úgy megcsinálni, hogy oda 2x14cm-es ventit tegyek, ami szívja el a radiátorról a levegőt. A lyukacsos rész többi részén meg tud kiszivárogni a meleg, mert a hátsó venti is befelé fúj.
-
kzkz
őstag
Hátha valakit érdekel, Chieftec Visio Air:
-
kzkz
őstag
válasz
Segesvarya86
üzenetére
Bocsánat, nem kifejezetten neked szólt, hanem úgy általánosságban. Igen azzal kell menni, amik most kaphatók...
-
kzkz
őstag
válasz
Segesvarya86
üzenetére
Szerintem 2025-ben, az 500W-os GPU-k korszakában olyan házat venni, ahol nem külön szellőzik a GPU és a CPU, az elég gáz. Az még gázabb, hogy ilyen házat nem kapni

Barkácsolással megoldható, pl. a Chieftec Visio Air-nél ha az alaplap mellé teszed a radiátort, és egy légterelőt gyártasz, amivel onnan a front mesh panelen keresztül távozik a levegő, akkor már a GPU és a CPU levegője nem keveredik össze, nem fűtik fel egymást.
Ugye most rámentek erre az akvárium designra, ahelyett, hogy a funkcionális dolgokat oldották volna meg előtte. Pár kezdeményezés már van a jó irányba, remélem elkezdenek erre is ráfeküdni, addig én nem költenék nagy összegeket a mostani rossz elrendezésű házakra, mert amikor a "jók" elterjednek hirtelen a mostaniak elég szar helyzetben lesznek...
Az Asus TUF GT502 még egy jó kezdeményezés, ott egy külön részben el lehet helyezni a radiátort, csak sajnos alig tud szellőzni, főleg a 37mm vastag Arctic radival...
-
-
kzkz
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Ezzel az a baj, hogy hiába dual chamber a vízhűtés ugyanott van, ahol a gpu, így ugyanazt a teret fűtik. Olyat keresek, ahol a radiátor a másik chamberben lehet.
Találtam azóta még egyet:
Redragon AXE GC-588De ez se tökéletes, mert az alaplap fölött üvegtető van, így ott nem tud kiszellőzni. Illetve csak 240-es AIO-t fogad, de ezt legalább majdnem külön légtérben, csak az alaplap fölötti rész kellene lezárni egy lappal.!

-
kzkz
őstag
Találtam egy ilyet, csak itt nem írják, hogy előre is belemegy az AIO 360, pedig 3x120 venti mehet bele oda: Mars Gaming MC-Nova
-
kzkz
őstag
Lehet, hogy a Asus tuf-gaming-gt502-plus is jó lesz, külön térben is lehet a vízhűtés:
Van ennek alternatívája?
-
kzkz
őstag
Létezik olyan dual chamberes ház, ahol a GPU a proci felett helyezkedik el vertikálisan, és a felső vízhűtés a másik chamberben van?
Ez lenne a cél:

Így gondolnám a GPU-t:

-
kzkz
őstag
válasz
Cray Tyler
üzenetére
https://gamersnexus.net/megacharts/cpu-coolers
Ők ha jól tudom külön melegítő szerkezettel tesztelnek...
-
kzkz
őstag
-
kzkz
őstag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Szerintem a gépháznak a külön helyen kell lennie, ahol szabadon tud zajongani, és bármilyen ronda lehet (pl. háztartási helyiség, kamra, budi
), és onnan csak egy HDMI/DP és USB kábelt kell elvinni addig a helyiségig, ahol a monitor és a egér+billentyűzet van. A hang is menjen HDMI-n... -
kzkz
őstag
válasz
Rottweiler89
üzenetére
Engem érdekel, cserébe hamarosan adok infókat a 4K-s ventiről a ventis topicban

-
kzkz
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha nem torony, akkor Jonsbo D31 Mesh
Kb. 21e, fekete és fehér színben is van.
Mondjuk itt nincs nagyon hely SSD/HDD-nek, alapvetően alaplapba tehetővel adja ki ez a ház. -
kzkz
őstag
Sziasztok!
Van egy Kolink Satellite házam, de most az egy ventis GPU helyett egy 3 ventis 282mm hosszú kerülne bele (Gigabyte Eagle 6700XT 2slot széles), ami nem fog beleférni hosszában kb. 2mm miatt, illetve a tápkábelek is útban lesznek.
Hasonló kocka (és nem torony) kialakítású házat keresnék, hogy ne legyen magas, mert egy polcon van jelenleg, kb. 1,8m magasan. ITX-es alaplap, 150mm-es ATX táp, és 150mm magas CPU hűtő adott.
Tudtok ilyet ajánlani? A ház szélessége kb. 26-27cm is lehet, de a többi irányba minél kisebb legyen. Pl. Fractal Node 304 majdnem jó lenne, mert a GPU hosszra elférne, de a tápkábelek miatt megint nem. Jonsbo D31 Mesh-t néztem ki, de az már sokkal hosszabb és magasabb is...
Üveglap, RGB, nem kell, jól szellőzön, maradék ventim van egy csomó. Ár: minél kevesebb, vagy szétflexelem a mostanit
, de kb. 20eFt környékén gondolkodom. Túl ronda, túl nagy, túl csicsás se lehet, mert szem előtt van...Ennek a helyére lenne:

-
kzkz
őstag
válasz
xtremist
üzenetére
Ezzel az Alzát is minősítetted. Én ugyanígy jártam, amikor a Switch kontrollere tönkrement, kérték, hogy adjam le az egész gépet kontrollerrel együtt. Én sajnos így tettem, majd x hét múlva visszatérítették az egész árát, és újra vehettem egy Switchet náluk 30000-rel drágábban, mert felment az ára. Közben kiderült, hogy a Nintendo magyarországi supportja meg ingyen javította volna a kontrollert, de ezt az Alza nem intézte, és nekem se adták vissza a "hibás" gépet, valahol eltűnt a süllyesztőben.
-
kzkz
őstag
válasz
F.B.I.
üzenetére
"egyszerűen tisztítható"
Itt arra figyelj, hogy a porszűrőt milyen módon, milyen irányba lehet kivenni. Pl.: ha alul van porszűrő, ami hátrafelé húzható ki, de neked abba az irányba nincs kb. 40cm szabad helyed, akkor elég macerás lesz azt x időnként kivenni...Elég sok olyan ház van, ami megfelelne az igényeidnek, de arra nem lehet szűrni a keresőkben, hogy miként és merre távolítható el a szűrő... Jó böngészést

-
kzkz
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
"Enyémhez a korábban linkelt prototípus áll a legközelebb, de én a vga-t is felülre fogom tenni, ha kitalálom hogy rögzítsem"
Melyik is ez a prototípus? Már elvesztem a linkelt házak között.Én végül ma megrendeltem a CTE C700 TG ARGB Mid Tower Chassis-t, ez feketében olcsóbb volt, mint a nem ARGB-s verzió, illetve még valami plusz üvegpanel van az elejéhez, ami nem tudom levehető-e. 3db 14cm-es venti jár mindkét esetben hozzá. Elvileg holnap délután átvehetem...
-
kzkz
őstag
válasz
fboldog
üzenetére
Ó, ez a CTE C700 jónak tűnik, nem is tudtam, hogy van ilyen. Szerintem oldalra felesleges a venti, de a lényeg, hogy alul és felül van, és az alaplapi IO felfelé néz. Még jobban utánanézek, de köszi

A silverstone nem igazán jó, mert az intake ventinél van a bekapcsoló gomb, és ha orra állítom, akkor nem tudom megnyomni.
-
kzkz
őstag
Na, valami ilyesmi lenne, csak ez ugye 14 éve készült, amikor még az 5,25 és 3,5-es meghajtók számítottak valamit, szóval ezt a részét levágva jó is lenne

Silverstonetek FT02
YTDe ha valaki tud hasonlót, ami kapható ma is, akkor ne tartsa magában, inkább megveszem, az egyszerűbb
-
kzkz
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
Levegő alul be, felül ki, nekem csak ennyi kell
, és hogy az alaplap IO része felfelé nézzen, mert csak így lehet megoldani a légáramlást. 2-3db 12, 14, vagy 18-as ventivel alul és felül, alaplap felfelé néz, IO shield kábelek még a házon (ventiken) belül elvezetve jobbra és/vagy balra. Ez a rész külön hozzáférhető egy külön fedőlappal.Nagyjából ilyet elrendezést már csináltam egy Ikea bútorból, de az szerver lett, és ott kellett a sok HDD-nek a hely. Most inkább 2020-as alu profilból állítanám össze, HDD-nek nem is kell hely szerintem, jóval kisebb lesz.
Ez volt a terv: (Igazából server ÉS 1 vagy két gamer gép lett volna egyben, azért van ott 2 GPU is, egy legnagyobb méretű, amit kapni, és alatta egy kisebb. 2 embert látott volna el, meg a szerver feladatokat. Aztán úgy döntöttem, hogy mégse vonom ennyire össze a dolgokat, mert ha ez leáll, akkor mindennek annyi
)
És ez lett belőle végül, azóta is jól szuperál:

A mostani terv még csak a fejemben van, de lassan elkezdem 3D-ben is... -
kzkz
őstag
Mivel a fordított alaplapos házakból kicsi a választék úgy döntöttem, hogy jó az is, ahol normál helyzetben van az alaplap, de a levegő szabadon tud áramolni alulról felfelé, és a táp nincs útban.
Ezt találtam: Raijintek Paean C7

Van valakinek tapasztalata ezzel? Illetve tudtok-e alternatívát, ami árban olcsóbb? Ez kb. 27e
Az is jó lenne, ha a GPU 90 fokkal elforgatva állna... -
kzkz
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan házat (vagy keresőt) ajánlani ahol az alaplap hátsó portok felfelé néznek? Olyan kellene ami alul szívja be a levegőt és felül távozik. mAtx-es az alaplap, egy 2slotos videókartya és két nvme ssd lenne csak a tápon kívül. A proci hűtése vagy lehutes vagy egy ventis aio vizhutes.
Előre is köszönöm!
-
kzkz
őstag
válasz
Biga123
üzenetére
A SATA kábelek Aliexpressről vannak, fele ekkora is jó lett volna, de így végülis tuti nem törik meg
. Illetve lehet, hogy jobb lett olyan, aminek 90 fokban van a csatlakozója, mert az IKEA-s szekrény belül csak 18cm mély, és pöccre fér csak el az ajtónál.A belső elrendezésnél a fő szempont a légáramlás volt, illetve, hogy sok vinyó elférjen benne, tudjam bővíteni az idők során.
Illetve még az is terv a későbbiekben, hogy kerül bele még két videókártya (persze ehhez alaplapot ki kell cserélni) és, akkor a szobákba csak HDMI és USB kábelt kell kihúzni, és egy gép ellátna két embert, illetve a szerver feladatokat is. Persze ha megáll, akkor minden megáll
-
kzkz
őstag
válasz
prime_adam
üzenetére
Vagy ha ez is kevés, akkor építesz egyet IKEA szekrényből, mint én, itt legalább ideális a légáramlás:
-
kzkz
őstag
Válasz magamnak... Mivel nem olyan házat, ami 12 vagy még inkább ennél több 3,5"-es vinyót is befogad, és a szellőzése is ideális, így csináltam egyet. A donor egy IKEA Besta szekrény, 64x60x18cm.
Jelenleg szerverként üzemel, de úgy lett megtervezve, hogy akár két videókártya is elférne benne riser-rel, és akkor egy gép el tudna látni két személyt is akár játékra is a (file)szerver feladatok mellett. unraid fut rajta...

Hátha valaki ihletet merít belőle
-
kzkz
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hogy bírja a nyakad és a vállad, hogy közvetlen a klíma alatt ülsz, ami direktben rád nyomja a hideget?
-
kzkz
őstag
Tudtok olyan házat ajánlani, amelyik max 14cm széles és jó bele a sima ATX-es tápegység? A mélység kb. 36cm, de ha több az se baj, a magassága meg szinte bármekkora lehet. Ha a videókártya elfektetett riserrel fér csak be az se baj.
Egy IKEA-s fiókos szekrény mögé szeretném tenni, mert a gyerek kitalálta, hogy rejtsem el a házat.
Egy ITX-es alaplap, és egy egy ventis (2 slotos) videókártya van benne, meg egy 2,5"-os SSD.
Ár: minél olcsóbb, mert úgyse látszik. Ha nincs ilyen ház, akkor ezt felbarkácsolom a szekrény hátuljára, csak ez eléggé porosodna:
Az összefoglaló táblázatban csak 16cm-es vagy ennél vastagabb házat találtam.
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan házat ajánlani, ami legalább 12db 3,5"-os HDD-t tud fogadni? Használt is jó, nem kell új/friss modellnek lennie.
Egyelőre az AEROCOOL Cipher -t találtam, kb. 35e. Ennél feljebb nem mennék árban.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)