Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz
tvamos #82055 üzenetére
Nem akarok belekontárkodni, de LED stripre kötötted ami ugye ledszalag. (sok sok sok sok év után először szerelek magamnak össze gépet..)
A saját alaplapom (MSI 550-a-pro) user manuáját végigtúrva -az előző story okán- nálam van külön led strip és jó pár "sys_fan" csati ahová a ventiket kéne kötni.Ui: Álmomban nem gondoltam volna, hogy egy alaplapra valaha led szalag fog csatlakozni... baromi öreg lettem...
-
rekid
addikt
válasz
Laccoss #82053 üzenetére
Ez a "gyári" kábelezés, szándékosan nem piszkáltam -még- bele.
Na, holnap szétborítom, úgy is moslék ahogy kinéz.
A vége az lesz, hogy felcsattintom alaplapra mindet, úgy elvileg az alaplap tudja fordulatszám vezérelni -remélem a ventik is tudják- is őket ami fontosabb mint a nyomógombos fixen süvítő karácsonyfa.Köszi a segítséget és fáradságot!
-
rekid
addikt
Sziasztok,
Van esetleg valakinek tapasztalata DeepCool CC560 rgb nevű házzal?
Konkrétan a 4 ventivezérlés érdekelne merthogy a gyártó képtelen volt egy normális leírást adni hozzá...Úgy érkezik, hogy a ventik gusztustalan madárfészek módon össze vannak sorolva, majd bemennek egy fekete kis dobozba amiből egy sata csati jön ki. Ha csak a sata csatit rátolom tápra (a tüskecsatikat sehova nem kötöm) annyi történik, hogy feszültség alá helyezés után szépen világítanak és a ház tetején lévő led gomb nyomogatásával válogat a színek között..
Nincs valahol egy értelmes leírás, hogy kötésmódtól függően hogyan tudom vezérelgetni a ventiket?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest