Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Udv!
NXZT Phantom 530 mennyire szamit jo haznak? Esetleg szemelyes tapasztalatot is meghallgatnek ha van.
CM Storm Enforcert valtanek le vele.
Terveznek bele 3x20cm-es ventit beletenni, illetve hatra 14cm, vga-ra meg egy 12cm-es ventit. Gondolom ezzel jo hutest ernek el, csak erdekelne mennyire elismert ez a haz itt nalatok.
Koszonom -
törölt tag
-
törölt tag
válasz abridabri #58633 üzenetére
Rendben ezek jo hirek
Koszi a valaszaidat
Megneztem, oldalra is fuja, meg felfele is
Szerintem celszerubb hogy kifele fuja a levegot oldal iranybol, mert a HDD kereten fel lehet pluszba fogatni ventit, es az kozvetlen ramenne a VGA-ra.
A masik meg igy a por sem kerulne igy bele ha kifele fuj oldalrol[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HardverLord #58650 üzenetére
Legkozelebb a szerkesztes gombot hasznald, mert van ra bo 5 perced, hogy igy elkeruljuk a dupla hsz-t
-
törölt tag
válasz quailstorm #58663 üzenetére
Esetleg van valami marka ami szempont esetleg, illetve mekkora a max keret?
Valasztok en neked, csak mondj konkretumokat. -
törölt tag
válasz quailstorm #58667 üzenetére
Az a baj az uj hazakkal hogy nem mindegyikbe van 3.5-es tarhely ami jo lenne az elvarasaidnak, meg sokakba meg 5.25-os sincs, ami rohej, de akkor keresek neked
-
törölt tag
Elso nekifutasra ezek lennenek:
1.
2. itt pont 2db 5.25, es 1db 3.5
3. ez igen jo szellozos haz, sok venti lehetoseg
4.
5. szinten 2db 5.25, es 1db 3.5
6.Annyit hozzateszek, hogy ilyen arkategoriaba, nagyon vastag lemezbol keszult hazakat ne varj, ettol fuggetlenul nem rosszak. En szeretem az egyszeru megjelenesu hazakat, ha csak olyan kell nezek olyat is, de igy elsore ezeket neztem.
(#58669) quailstorm: Megneztem a videodat, hogyan zorgot neked a hdd-d hat en rogvest felrugtam volna. Regen nekem is olyan volt, aztan kiszedtem a HDD keretbol, es letettem a haz aljara egy nikecell darabra, aztan megszunt a zugas.
Apropo!!! En jovohonap elejen cserelem le a hazamat, Cooler Master Storm Enforcer, nagyon barati aron fogom kirakni aprora, mert orulok ha elpasszolom valakinek, szoval ha addig meg aktualis lenne akkor irj majd ram. Itt minden HDD, kulon rogzitheto, es gumis, tehat elnyeli a zajat. Igaz nekem csak egy 5400rpm-es HDD van benne, de kusba van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz quailstorm #58671 üzenetére
Rendben okes. Nm
Akkor orulok hogy ha megtortent -
törölt tag
válasz quailstorm #58673 üzenetére
Mind ketto jo valasztas lehet, de en szvsz akkor a Deepcool mellet dontenek.
-
törölt tag
válasz quailstorm #58676 üzenetére
Na latod akkor jo lesz ez neked
-
törölt tag
válasz quailstorm #58678 üzenetére
Marmint hogy erted hogy kifog logni a sorbol? Ebbe is tudsz tenni floppyt.
Ebbe mindenfele megy.
External 5.25" Drive Bays : 3
Internal 3.5" Drive Bays : 3
Internal 2.5" Drive Bays : 3 -
törölt tag
válasz quailstorm #58680 üzenetére
Ja hogy ugy, igy mar ertem.
(#58682) Zsmester89: NZXT Phantom 530
-
törölt tag
válasz Underhun #58692 üzenetére
Mennyi a max keret ra, mik az elvarasok, kell-e 3.5-os hely, vagy eleg az alap 5.25-os. Szellozos kell, ebbol kozepes haz, vagy nagyobb is lehet ( magasabb ar ) stb.
Egyebkent en az ala a geped ala egy izmosabb Tapegyseget vennek, kitudja kesobb milyen kartyat fogsz meg hajtani. 550W ala nem adnam minosegibb fajtabol sem. Felesleges kicentizni a tap teljesitmenyet hiaba FSP...
Egyszer kell megvenni a tapot. -
törölt tag
válasz Underhun #58694 üzenetére
Tapok:
1. Bronz minoseg
2. Bronz minoseg
3. Ez mar 80+ silverel rendelkezik
4. (dragabbak)
5. (dragabbak)Egyebkent szivemszerint Corsair AX szeriabol ajanlanam az osszest, mivel Platinum minositesuek nagyon hatekonyek, csendesek, hybrid rendszeru, csak hat nagyon dragak
Illetve a Seasonic tapok is nagyon jok. Tapon sose sporolj, mert ha gyenge minosegut veszel bele, esetleg komolyabb gepet epitesz, + OC is lenne, akkor hazavaghatja az egesz gepedet is, egy finom rovidzarlat bekovetkezteben.Hazak: Normalis hazat nem tudok ajanlani ilyen ar kategoria mellet. Mondanam hogy vedd meg az enyem, csak majd ho elejen lenne elado
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Underhun #58696 üzenetére
Hat valamit valamiert. Komolyabb alkatreszek = minosegibb alkatresz = tartosag = magasabb ar.
Ezt mindig tartsd szem elott. En egyszer vettem meg a Corsair AX760 tapomat, meg anno 44-ert, azota dragabb is lett, mar 4 eves, es full passzivba viszi a jelenlegi gepemet.
Ez csak az en velemenyem, gyengebb minoseget en nem ajanlok, meg sose voltam ezeknek a hive hogy olcsobb gyengebbet vegyek, inkabb sporoltam ra tobbet, es megvettem kesobb. Viszont nem bajlodok veluk.
Nem beszellek ra semmire, nyilvan azt veszel amit jonak latsz. -
törölt tag
válasz Scytale #58717 üzenetére
Elso felvonasra ezeket ajanlanam.
Szemely szerint ez a kedvencem: NZXT Source Series S340 --> Ebbol szep belsot lehet epiteni.
Corsair Carbide SPEC-03
Thermaltake Core V31 --> Ez pont 47cm magas.
Ha kell meg tudok ajanlani mast is.Szerk: Most nezem, csak az utolso gephaz felelne meg neked, mert annak elol van a csatlakozas, tobbinek felul
Nezek meg neked akkor
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tobbi haz:
Corsair Graphite Series 230TCooler Master Silencio 352 --> Ez lehet meg is felelne neked, kicsi de van hely mindennek, 5.25-os hely sem tolakodo, csak osszvissz 1db bovithetoseg van abbol.
Szerintem ezek jok hazak, meg az igenyednek megfeleloek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HardverLord #58722 üzenetére
Pedig ami velemenyeket irtak rola, nem lehet rossz, bar ha valakinek nagy az igenye akkor mar nem biztos hogy eleg.
Par haz gyorsba:
DeepCool Tesseract
Thermaltake Versa G2
Illetve az uj Cougar hazat is megnezheted, ha tetszik a terepminta, egesz jo aron van. Cougar Solution AF-2
Ezek elol, felul 2db, hatul szerelheto venti lehetoseg van, ezzel jo hutest tudsz elerni, de nyilvan a ventik teljesitmenyetol fugg.
Termeszetesen mindegyikbe elfer az r9 290-ed, attol fugg melyik gyartoi van neked, mert az alap gyartoi az elfer. -
törölt tag
válasz HardverLord #58724 üzenetére
Nezd meg akkor azokat a hazakat, amiket linkeltem aztan mondjal ra velemenyt, melyik tetszik, megfelele-e, vagy nezek-e mast.
-
törölt tag
válasz HardverLord #58726 üzenetére
Olyat nem fogsz talalni, max 2-3 ventit szoktak alapbol egy hazba tenni, de itt is a felsobb kategorias hazak. Ezt te magadnak kell kulon megvenni, es beleszerelni.
-
törölt tag
válasz HardverLord #58728 üzenetére
A te esetedben Thermaltake Versa G2 -t valasztanam.
-
törölt tag
válasz abridabri #58730 üzenetére
Csak az a 29cm-es vga hossz nem epp az igazi. Kitudja kesobb rak-e bele mas fajta vga-t. En 32-33 ala nem adnam.
Annal jo ahol kiveheto a HDD keret. De mivel neki sok venti kell, lehet hogy ez a haz lenne a megfelelo.
Bar kitudja milyenek azok a ventik, hatekonysag / hangero[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bencze #58743 üzenetére
Bocsi azon atugrottam, mindjart nezek par hazat, ami megfelelne neked.
Zorogni nem zorog, csak amelyiknel tobb a ventilator lehetoseg, nagyobb szelzaja lesz a haznak, de attol fugg milyen ventit teszel bele, milyen sebesegen hasznalod stb.
Nekem elol felul 20cm-es ventik vannak, hatul meg egy 14cm-es, es nem hangos, kellemes szelzaja van, de csak nyaron szoktam kicsit feltekerni, telen eleg halk az egesz gep.
Tehat nem kell megijedned hogy hangos lesz, maga a gephaz nem fog zakatolni pl a HDD-tol, mert a jobb minosegibb hazak mar gumis kerettel vannak ellatva, es felveszi a rezgest, illetve nem kell csavaroznod semmit. -
törölt tag
Corsair Carbide SPEC-03 --> ATX, Micro-ATX, USB 3.0 csatlakozó 2 van elol, viszont USB 2.0 nincs.
NZXT Source Series S340 szinten ugyanaz mint a masik, nincs 2.0, viszont van 3.0, ezt a hazat nagyon szeretem, sokaknak ajanlottam mar, es akik eddig ilyet vettek megvoltak vele elegedve.
Ezt a kettot batran ajanlom. -
törölt tag
válasz tranceplanet #58749 üzenetére
Olyat hazat mondj azert ami nem fog zorogni, nem csavarozni kell a HDD-t stb. Mert igen irritalo egy hangja van, es az ember a falra maszik tole.
-
törölt tag
válasz quailstorm #58755 üzenetére
Elso hirnek orulok, de az utobbinak kevesbe. Nem gondoltam volna hogy ennyire maceras lesz a Bios modod. 24/7-be kell hasznalnod a Floppyt? Mert ha megcsinalod a bios modot, akkor vedd ki az egeszet, aztan gond megoldva.
Az adaptalo keretrol meg fogalmam sincs.(#58756) bencze: Ez teny is valo hogy letisztult mar mar tulsagosan is, de az S340-nal tenyleg semmi elolapi dolgot nem tudsz ratenni. Erre nem tertem ki teljesen. Mas hazat kell valasztani, ha ez nem felel meg.
-
törölt tag
válasz HardverLord #58768 üzenetére
Elol, oldalt, hatul, es fent. Mindenhol egy.
Nezd meg itt.(#58769) bencze: Zalman, Corsair, NZXT hazak jok, mondhatni a CM is, ezek kozul ha kell linkelek neked, csak attol fugg, mennyit akarsz kolteni ra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HardverLord #58771 üzenetére
Tessek ez a sima:
Hűtőventilátorok:
Front 1 x 120mm Blue LED Fan (120mm / 140mm)
Top 2 x 120mm Fan (Optional)
Rear 1 x 120mm Fan (Standard)
Side 2 x 80mm Fan
Bottom 120mm/140mm Fan Vent x 1 (Fan optional)2db 12cm-es és 2db 8cm-es ventilátort tartalmaz.
-
törölt tag
válasz slick-adam #58773 üzenetére
Szia!
Szempont-e, hogy elol hany db USB csatlakozas legyen 2.0/3.0, vagy hogy legyen jack csatlakozas, elol helyezkedjenek el ezek a csatlakozasok, vagy oldalt is lehet.
Mennyire szellos legyen a haz?
Latom €-t emlitettel, esetleg kulfoldon laksz, vagy lehet linkelgetni magyar oldalakat, ahonnan vasarolnad esetleg a hazakat?1 oran belul nezek neked hazat, addig erre valaszolj.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője