Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Ha kimondottan játékra keresel használt notebookot, a gaming notebook topicban érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotty4
tag
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék, javarészt Java backend és js Frontend fejlesztésre, sok szaladgálás miatt, egy strapabíró, jó akksival megáldott gépet. Nem kell erőműnek lennie, de előfordulhat hogy pár órát nem lenne bedugva a gép, így tényleg örülnék ha valahogy beleférne ebbe a keretbe hogy különösebb nagy terhelés nélkül ennyit kibírjon.Használtban gondolkozom inkább. 16 giga ram legalább, lehetőleg dualboothoz 2 ssd bővítőhely, és a kicsit fürgébb compile timeokhoz legpörgősebb proci amit ki lehet ebből sajtolni .
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
A következő 2, max 3 hónapban.3. Felhasználás?
Javarészt Jetbrains forrású fejlesztői környezetek.2. A gépre szánt összeg forintban?
200e forint, kicsit feszegethető. Főleg használt.5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Nincs különösebb igényem, amit szeretek az a magas képernyőfrissítés, de tudom, hogy ez csak vágyálom ebben a kategoriában. A színhűség jó, ha van.6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Utazás közben nem, de gyakran lesz használva hálózati áram nélkül, igy fontos az akksi időtartama.
7. Operációs rendszer?
Ha üres, annak örülök a legjobban, dualbootot tervezek rajta. Windows + Linux.
8. Tárhely mérete és típusa.
Szeretnék 2 külön SSD-t a gépbe (utólag szerelem), tudom ez szűkíti a kört, de a Grub okozott már kellemetlen meglepetéseket mikor ugyanarra a fizikai meghajtóra raktam a windowst és linuxot is.9. Egyéb kívánság, speciális igények?
Azt hiszem a 2 ssd bővítőhely elég különleges igény. Valamint a full size HDMI jól jönne.10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Használtban gondolkoztam főleg, ebben az árkategóriában tudom, hogy az lehet a megérősebb. Inkább az akksik állapota és a procik fogyasztása miatt aggódom, ha régebbi generációkról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6700 i7-3740QM I 16GB I 500GB SSD I 17,3" FHD I K3000M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest