- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Az én válaszom a 2010-es választásokra!!
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lonsi
tag
Sajnos ez a frissítősdi nem volt kiírva. Viszont a Garminnál nem tudtam, hogy a Magyar térkép ingyenesen frissíthető. Csak nem tudom megéri-e azt a 20-25 ezer forint különbséget. Nem egyszerű ez a gps vásárlás, amikor az Asus-t vettük akkor is ez volt aztán jól rá is csesztünk, most nem szeretnék ilyen hibába esni.
Luk én vagyok az apád. Apa-apa akkor én vagyok a te Lukad.
-
Lonsi
tag
Tegnap voltam Fukaréknál megnéztem a garmin 255-öst és a navon n470-est. A navon t 3 féle térképpel árulták. Vagyis csak kettővel, az egyik igo8 csak Magyarország, igo8 Kelet-Eu és végül az igo amigoval, persze mind különböző értékben. Gondolom az igo8-al lenne a legjobb, de az igo amigo sokkal olcsóbb, szóval sztem ez lesz.
-
Lonsi
tag
válasz CriticalHit #2684 üzenetére
Köszi a tippeket. A Garmin a térképpel már túl sok, de néztem, hogy van egy 255 WT, ami szintén megfelelne és ha jól értelmezem a Garminhoz 2 év ingyenes térkép frissítés jár, ami elég lényeges lenne. A Navon is tetszik egyébként, csak ott a negatívum, hogy egy évig adják ingyenesen a frissítéseket. Nem tudom mennyi lehet az éves frissítés a Navonhoz.
-
Lonsi
tag
Szia! A keret olyan 50-60 pénz körül lenne a gps-re. A térképek közül nem tudom melyik a jó, annyit tudok, hogy igo8-at mindenki csak dicséri. A Garminnak meg talán saját térképei vannak? Annyi biztos, hogy egyik ismerősnek van garmin gps és ahhoz a térkép támogatás teljesen megoldott hivatalos úton. Esetleg tudnál valami konkrét típust ajánlani ilyen árban?
Köszönöm a segítségedet!Luk én vagyok az apád. Apa-apa akkor én vagyok a te Lukad.
-
Lonsi
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék a hozzáértőktől. Ajándékba szeretnénk egy autós gps-t. Az lenne a kérdésem, hogy mit érdemes venni, amihez megfelelő térképtámogatás van,egyáltalán érdemes-e legálisan csinálni a dolgokat térkép ügyben? Anno vettem egy Asus R600-at azzal jól megszipkáztam, mert a térkép frissítésről elfeledkezett a gyártó. Asus-t már csak ezért sem vennék. Egyébként semmi extra tudománnyal nem kell rendelkeznie, értem itt a transmitter-t, meg ilyeneket. A lényeg a nagy képernyő és a könnyű kezelhetőség 50 éves személynek lenne. Köszi a figyelmet/türelmet.
Üdv: LonsiLuk én vagyok az apád. Apa-apa akkor én vagyok a te Lukad.
-
Lonsi
tag
Mindenképpen PNA kellene, mivel csak autóban használná a bátyám. Egyre jobban belemerülök és egyre döntés képtelenebb vagyok, hogy melyik is lenne a jó. Vagy marad a Mio 520, vagy valami komolyabb, ami már FM transzmitterrel van szerelve, de ezekmajdnem dupla annyiba fájnak. Viszont lényeges a térképtámogatottság is, ami nem mindenhol elegendő. Komolyan tanácstalan vagyok.
-
Lonsi
tag
A Garmin-t egyáltalán nem ismerem, de meglesem, a Mio-ra Igo8-at tennénk, gond nélkül megy rajta? A másik. néztem egy Asus R600-ast erről esetleg van valami tapasztalatod? Egyre tanácstalanabb vagyok mit kéne venni. Annyit tudok, hogy max 65-70 ezret szánnánk rá és hogy Igo8-at tennénk a gépre.
-
Lonsi
tag
válasz runner 125 #1025 üzenetére
Olyat szeretnék venni, ami autós kihangosítóként is üzemel illetve olyat, ami megbízható és nem kell minden hónapban visszahordani a szervízbe.
-
Lonsi
tag
Sziasztok! Bátyámnak szeretnénk születésnapjára egy autós GPS-t venni. Az lenne a kérdésem, hogy Asus R600-at érdemes-e venni(térképpel, autós szettel), vagy inkább mitac mio-t válasszam és ahhoz még egy igo8-at? Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- nVidia tulajok OFF topikja
- Ingatlanos topic!
- Diablo IV
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 3
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- További aktív témák...