Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Nekem elegem lett a vezetéknélküliekből az MS 8000 után. Meg minek sugározzam tele magam és másokat is nagyfrekis rádióhullámokkal. Meg játszani se játszok, így aztán MX400 lett belőle.
-
Cyrin
addikt
válasz TriackFeri #950 üzenetére
A4Tech X750-BF-6 X7
-
Cyrin
addikt
én nem általánosítok, de tény hogy megvettem a Microsoft legdrágább egerét, és kritikán aluli teljesítményt nyújtott, utánaolvasva kiderült hogy tesztek is ezt mondják, és egyéb felhasználók, (bővebben a topicjában).
A 6000-ről nincs infóm. Lehet hogy jó, Viszont én nem csak a Microsofttól pártoltam el, hanem a rádiós egerektől is (ezért is nem vettem MX Revolution-t, mert a tesztekben ott is megemlítik, hogy van mozgásban eltérés) Így lett MX400, mert én nem játszok. Ha játékra is kellett volna MX 518 lett volna vagy G5.
Ja és a 8000-ről is tudok linkelni elég sok tesztet, amiben áradoznak róla, meg olyat is ami jogosan lehúzza. Ezeknek nem nagyon lehet hinni.
[Szerkesztve] -
Cyrin
addikt
válasz Ra Vandorf #1023 üzenetére
Nekem egy optikai volt az MX400 előtt. Van egy műanyag borítású térkép az asztalomon, na, ez minden egér rémálma, az optikai nem tudott vele mit kezdeni. Az MX400-at (ami ugye lézeres) ezen használom.
-
Cyrin
addikt
válasz oettinger01 #1037 üzenetére
-
Cyrin
addikt
válasz bajnokpityu #1039 üzenetére
Logitechből csak ez van, de ez vezeték nélküli, játékra nem tom mennyire jó.
-
Cyrin
addikt
válasz oettinger01 #1047 üzenetére
Csak ezt találtam, ők házhoz is szállítják:
Azért ez nem semmi, meg ne mutasd az asszonynak:
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz oettinger01 #1050 üzenetére
-
Cyrin
addikt
válasz bajnokpityu #1069 üzenetére
"gyengeelmélyű"
-
Cyrin
addikt
Amikor egeret vettem, én is körbenéztem, a Microsoft 8000-et meg is vettem, de annyira sz@r volt, hogy egy hét után visszavittem. És itt meg is fogadtam, hogy rádiósat nem veszek. Innentől még egy kitételem volt, hogy mivel nem játszom a gépen, játékegér sem kell, így lett az MX400.
Ami nem vezetékes, azt nem lehet vezetékről használni.
-
Cyrin
addikt
Nekem is MX400 van, nem játékra használom, ez alapján választottam ki. Tökéletesen meg vagyok elégedve vele, nagyon jó a fogása, és a lézer is pontos, és olyan felületen működik, ahol korábban az optikai nem.
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz #46372352 #45279 üzenetére
így van. ráadásul az agyon dicsért g402 számomra annyira gagyi érzetet kelt (pl az oldalsó egyik gombot megnyomva mozog a másik is) hogy nem vitt rá a lélek hogy megvegyem. akármilyen jó a szenzor...
Én se játszok sose, de egy minőségi egeret szeretnék használni pl cad-re, nem olyat aminek ezer lötyögő gombja van, viszont milyen jó szenzora... -
Cyrin
addikt
válasz Zsiráfnyál #50161 üzenetére
én amikor próbáltam a KPO görgője jobban tetszett, viszont maga az egér kicsi volt nekem, az XTD fogás jobb, viszont sztem nehéz...
-
Cyrin
addikt
válasz poirot #62551 üzenetére
Én ilyet használok, nagyon kényelmes. Játékon kívül mindenre jó.
WIRELESS TRACKBALL M570 -
Cyrin
addikt
Logitech Logitech M570 hanyattegerem végleg tönkrement sajna, nagyon szerettem. És a nappali foteljéből az volt a legkényelmesebb, de nem akartam annyit költeni, így lett belőle egy Logitech M705, (kifogtam egy jó akciót, így különösen megérte) Meg vagyok vele elégedve, a neten néha fellelhető gondok nálam nem jelentkeznek. Kényelmes kis egér, ennél kisebb nem lenne jó. Egy elemmel használható, kettővel nehéz. Linux alatt használom, csak a hüvelykujj alatti rejtett gomb nem megy.
-
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
válasz nickedez89 #68444 üzenetére
én Mint alatt használom (G102) és nincs gondom vele, igaz winem nincs, nem tudom összehasonlítani.
-
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
Nálam is előjött a G102 duplakatt probléma, most véletlenül szembejött és jó áron van a Rival 110, lehet hogy meglépem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest