Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Brandynew #50324 üzenetére
Ha elolvastad az összefoglalót (mert ugye elolvastad ) akkor ezekre a kérdésekre mind választ kapsz érvekkel és kellőképpen kidolgozott leírással, amit most nyilván itt nem fogok elismételni, ott úgyis sokkal részletesebb formában kapod meg az ismereteket.
[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
válasz Brandynew #50326 üzenetére
RSI, az valami kézbetegség egyes hard gamereknél, a nehézkes egerek növelik a kockázatot.
Ha nem precízen követi az akaratodat, akkor attól ideges lehetsz.Ezért vegyél ajánlottat vagy ha nem veszel, akkor arra (se) költs 15$-nál többet, inkább feleannyit. Pedig ott van a SS Kana V1.
Szerény véleményem szerint, ha mindenképp a bizonytalanra mész, akkor
legyen kényelmes, könnyű darab (70g - 100g (-110g) +kábel)
szenzor középen legyen és nem 90 fokkal elforgatva
ha már a firmware és/vagy lencse 99%, hogy nem megfelelő, legalább a szenzor legyen:
A3050 - a budget kategória megteremtője.Amúgy láthattál a topikban pár firkát, ilyet te is csinálhatsz, hogy képet kapjunk az egeredről. Éppen kíváncsian szemlélem a Canyon Paintball SGM8-at.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
válasz Brandynew #50329 üzenetére
Ebayről Koreából.
A számok a DPI-re vonatkoznának, csak összezavarsz vele minket Spirálokat rajzolj inkább, de ne csigalassan, hanem tempósan.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
válasz Brandynew #50335 üzenetére
Utána pedig egy Oxyplot mousetester: xVelocity vs. time képet küldjél be, de majd az új egeredről.
Tapasztaltabbak szívesen kiértékelik.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
ReFleXx
addikt
válasz Brandynew #50329 üzenetére
en sosem ertettem ezt a paintes tesztet, ez egyik legjobb szenzoros/hardveres eger van a kezemben, megsem tudnek ilyen szepeket kanyaritani.
ilyen egy 13éves MS IMO, amikor csiga rajzolas kozben megugrik a szetkopott scroll gomb paintben es elgörget
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Brandynew #50537 üzenetére
Én is arra gondolok, hogy valaki élt ezzel a 14 nappal, csak nem tudni, miért. Kipróbálni még nem volt lehetőségem, csak "offline" fogdostam meg (az alapján egyébként nagyon szimpatikus), nem volt még lehetőségem megnézni, van-e valami működésbeli hibája.
Alaposan kipróbálom ha hazaértem, aztán eldöntöm, kérjek-e cserét (nem tudom, van-e erre egyáltalán jogom, ha amúgy semmi baja). 25.000-ért azért nem illik újként olyan használt egeret adni, ami másnak a dohányos mancsától bűzlik.
[ Szerkesztve ]
-
kalapacsolok
senior tag
válasz Brandynew #50930 üzenetére
Nincs, semmi nem változott. Egyik napról a másikra mintha lecsökkent volna kb. fél méterre a hatótáv Viszont ha USB hosszabbító kábellel az asztal mögé vezetem, úgy tökéletes, úgyhogy lehet az lesz az áthidaló, olcsóbb megoldás, ha egyelőre úgy használom, veszek még egy hosszabbító kábelt.
Akkor nem szórakozok az újabb vevőegységgel, ha lehet nem oldaná meg. Furcsa...
-
dobragab
addikt
válasz Brandynew #51447 üzenetére
1000 DPI, 500 Hz. Polling rate néven találod az összefoglalóban.
Minél könnyebb, annál jobb. Viszont a szétszedéshez le kell szedni a hátsó talpat, és nem lehet szépen visszaragasztani, úgyhogy érdemes előtte jaffától beszerezni egy szett 0,5 mm-eset.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Demizson92
aktív tag
válasz Brandynew #51465 üzenetére
Igen, tegnap a razer egeret, amely az ajanlott egerek kozott is szerepel, linkeltetek, de sajnos egy honapot nem szeretnek ra varni! Ezert is kernek Toletek mas tippet, koszonom szepen elore is!
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
Demizson92
aktív tag
válasz Brandynew #51467 üzenetére
https://www.pcx.hu/termek/a4-tech-xl-750bk-eg-r-073708
Esetleg ez? Volt regen hasonlo x7es egerem es COD4ben meg akkor valamit kesobb CSGOban egesz szep eredmenyeket ertem el vele.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
Demizson92
aktív tag
válasz Brandynew #51469 üzenetére
Ez is lehetne egy alternativa, de megis maradnek a belfoldi kinalatnal, tudnal nekem olyat ajanlani? Ami megfelelo az altalam emlitett palm gripes es nagy tenyeres speckora?
Zowie za11ben gondolkodtam, de basszus 20ezer forint... Es meg fozni se tud
-
BaLee
addikt
válasz Brandynew #51465 üzenetére
Egy dolgot felejtetek el, hogy az Ebay-es egerek ha 6000Ft feletti összegbe kerülnek és megfogja a vám akkor már jön is rá az 1.27% áfa és még pár 1000Ft kezelési költség.
És persze lehet azzal jönni, hogy másnap bejött simán áfa nélkül de erre nem lehet alapozni. Ez is egy kicsit szerencsejáték.
-
Locutus
veterán
válasz Brandynew #51577 üzenetére
Hogy mi fog zavarni meg mi nem, az majd a napokban kiderül A forma kicsit más, de nem rossz. Inkább az oldalát kell szoknom, felül kényelmes elsőre is. A hosszú kezembe még talán jobban is illik, mint a G502.
Egyelőre a szoftvert feltettem, és vezetékesen kell használnom egy darabig, amíg tölti.
Az biztos, hogy könnyebb a G502-nél, bár nekem sose volt gondom a nagyobb súllyal. A kábele viszont merevebb, mint a réginek. Talán pont azért mert új, vagy mert a leválaszthatóság miatt hosszabban kinyúlik előre a törésgátlós része. De úgyse kábelesen fogom használni.
A gombok szép finoman járnak, a görgő ugyanolyan szuper mint a G502-n, csak még könnyebb, és finomabban lehet vele oldalra is kattintani.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Brandynew #51612 üzenetére
Nekem érdemes volt. Ha szeretnéd, hogy finomabban, könnyebben járjanak a gombok, akkor érdemes. De a talp csere alap, meg a súly kivétele is. Meglepő, hogy mennyivel egyszerűbb egerészni, ha nem fogja vissza a kezed gyakorlatilag semmi.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
-
csaba1203
addikt
válasz Brandynew #76429 üzenetére
Amit tapasztalatból tudok ajánlani neked az a SteelSeries 100 utódja nálam a 100-as 3 éve hibátlanul teljesített most adtam asszonynak,mert vettem egy Razer Da essentials-t,ami picivel nagyobb kényelmesebb nekem de örülni fogok ha 3 évet elmegy hiba nélkül.
Logitech nálam is kiesett kicsit utána olvasva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bestbuy játékok
- Apple asztali gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kedvenc zene a mai napra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest