Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Moonwolf #7794 üzenetére
figyi irodai munkara tokeletes lesz barmelyik gigabyte. a gombprogramozas a gamer egereken nem ugy mukodik hogy fogod azt raallitod a jatekra. van egy drivere es azon belul mindent beallitasz amit erdemesnek talalsz es utana alkalmazasonkent lehet kulon bindelni a funkciokat... az hogy lazeres eger alatt mi van az tok mindegy... irodai felhasznalasnal kb az asztallap is megteszi (amennyiben nem a4tech szintu gagyi lezer van benne). de ha mindenkeppen akarsz valami jo padot ala akkor valami olcsobb szovetpadot valassz. nem az a cel hogy miet losz rajta es mennyire rangatod az egeret... szerintem azt az egeret valaszd amelyik kenyelmesebb fogasra es vegyel hozza egy qck mini padot az tuti jolesz barmilyen eger ala. ha nem jo akkor az agagyi lezer miatt van es nem a pad miatt.
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
nyunyu
félisten
válasz Moonwolf #7792 üzenetére
Ez kimaradt, az tényleg igaz hogy a lézeres érzékelő sokkal érzékenyebb a felületekre és nem "szereti" mindegyiket?
Optika nem szereti a fenyes, csillogo feluleteket, lezernek az extremen tukrozodo feluleteket leszamitva kb. mindegy, mi van alatta, csak ne legyen tukorsima.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Moonwolf
senior tag
válasz Moonwolf #7798 üzenetére
bár még ezzel az eggyel szemezgetek
http://www.sharkoon.com/?q=en/content/fireglider
már tényleg nem tom melyik érné meg jobban
[ Szerkesztve ]
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Moonwolf #7803 üzenetére
az en velemenyem szerint NEM! az egy hulladek... ha kepet is szerkesztesz meg hasonlok akkor nemtudom megmondani mikor fogja az agyadat felkurni amikor pixelnyi pontossagokkal kell dolgozni es elkezd vibralni meg ide-oda csuszni az az 1 pixelnyi tav... azok amiket te neztel atlagban 7-9k kozott mozognak. 9k-bol mar lehet minosegi egeret venni akkor mert vennel hulladekot. ha egy eger jo jatekra akkor tutira jo a 3d grafikusoknak meg a cad felhasznaloknak is. ez nem jelenti azt hogy egy gyengebb mouseval nem lehet ezeket megcsinalni csak ki mennyire haklis az ilyen dolgokra. en 9ezerbol a helyedben ezek kozul valasztanek: logitech mx518, steelseries kinzu, microsoft ime 3.0. ezeken is programozhatod a gombokat, (kinek melyik az) kenyelmes is, es MINOSEG! most az hogy optikas vagy lezeres tok mindegy szerintem ha jol mukodik a sensor amit beepitettek a ragcsaloba.
[ Szerkesztve ]
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
válasz Moonwolf #7807 üzenetére
Gigabyte-ból nem csak a drágább sz@r, hanem az ÖSSZES.
Ha a normális játék alatt a passziánszot érted, arra biztos jó.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz Moonwolf #7811 üzenetére
Miért CSAK az ilyen hulladékokat szúrod ki magadnak?
De olyan az is, maximum csak te nem veszed észre. Ergo fölösleges "játékra kihegyezett" egeret kutatnod, mert ha nem tűnik fel, hogy az a Gigabyte mekkora egy ****, akkor kb. bármit lemelhetsz a polcokról, úgyis kielégítőnek fogod találni.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz Moonwolf #7816 üzenetére
Nekem csak az nem világos, hogy még ha csak mindennapi használatra kell is, miért vennél szerves salakanyagot, amikor kb. ugyanannyiért olyan is van, ami jó. Azért mert a másikon 2 LED-del több villog?
Egér alá kell a pad. Nem véletlen találták azt ki. Kényelmesebb, pontosabb.
Netes egérteszek = , aztán .
Amúgy képes lennél 8k-ért venni egeret (még ha vackot is, de itt most az összeg a lényeg) és aztán pad nélkül használni?Azért gagyi, mert leteszem a padra, megfogom, rántok rajta egy komolyabbat és ott halt meg az optika/lézer...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Moonwolf #7818 üzenetére
"beragadt párszor egy helyben " - köszönjük Gigabyte . Ez egy remek megállapítás első pontnak a "hulladék" definíciójában. Csak egy párszor? Szerintem egy perc alatt úgy 20x akasztanám ki.
Komolyabb rántásnak az olyan nagy sebességgel történő, hirtelen egér-elmozdítást nevezzük (általában min. 15-20 cm-en), amilyet te nem csinálsz (meg amilyet a manapság divatos, léjzeres, világító, sípoló/csilingelő atomvagány gémeregerek nem tesznek lehetővé ^__^). Máskülönben már tábortüzet raktál volna a Gigabyte-rágcsáló hasán.
Így van, optikai. Szerencsére. Marketinghype-pal meg fárasszák az üknagyanyámat. De még ő se dől be.
MX 518-at lehet már 8k-ért kapni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Moonwolf #7820 üzenetére
Normál esetben nem vesz az ember direkt sz@rt.
Egér olcsóbban: [link]
Totális (kép)zavarban vagy.
"Megnéztem egy játékkal direkt fps játékkal legnehezebb beállításon, és hát elég pontosan lehetett célozni, ugrálva is, ugy hogy "
Halálos egy menet lehetett.
"De ha már azt nézzük a gigabyte valamivel jobb mint a logitech, sőt a trust is egerek terén"
Április 1-jén ez még tarolhatott volna.
Ha nem viccnek szántad, akkor:"bár ha azt nézzük, minél nagyobb a DPI felbontás annál kissebbeket kell mozdítanod az egéren, vagy tévedek ? "
Meg annál fényesebb a parasztvakítás.
Ilyen mentalitással jutunk el a 3*3 cm-en játszó emberekig, akik csodálkoznak, hogy nem tudják kiakasztani az egerüket.
Valójában teljesen sensitivity függő. iamthesonar pl. 400 meg 1800 dpi-n is ~40 cm-en fordul 180 fokot.[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
lehet a penzedet befektetni idot allo minosegi dologba de el lehet kolteni faszsagra is... hat nemtudom te neked mien kemek dolgoznak de tulvannak fizetve... a giga meg a trust jobb egy loginal??? nemhinnem csak a garanciat kell nezni es mar akkor lepipalta es meg nem is vizsgaltuk a termeket...
ha ilyen lenne a munkam hogy terveznem vagy rajzolnom kene egerrel en ezt vennem amugy Razer Pro|Solutions Pro|Click V1.6 casual gamingre megteszi. versenyszeru gamingre alkalmatlan... 7890ft...
1. nekem kenyelmes
2. razer=minosegi termek
3. jol is nez ki szerintem tok csilli villi[oWn]f4te nemmonmdom hogy hova menj a szivarvanyoddal.... de ha valaki csak a parasztvakitasnak hisz es a reklamoknak meg a hype teszteknek akkor aruljunk olyan golyos egeret amit eladunk full HD 3D egernek es annyi az ujitas hogy szerzunk bontobol 2gombos golyos ms egereket (szigoruan a hagyomanyosat gorgo nelkul), lakkfilcel egyedi mintasra festjuk, es a golyo helyere rakunk egy mini discogombot amit megvilagitunk 3 szinu ledekkel. gamer bundle szett be meg egy 10x10 centimeteres pozdorialappal aruljuk 25 ezerert.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Moonwolf #7832 üzenetére
Genius, Gigabyte, Trust...szar és szar között nincs különbség. Maximum az egyik hígabb, mint a másik.
Gr3GoRi: ugyanaz a 3.5G infra.
-
vlevi
nagyúr
"De ha már azt nézzük a gigabyte valamivel jobb mint a logitech, sőt a trust is egerek terén"
Nana...
Van itthon Trush egerem. Baromi felemás. Nagyon könnyű, és csak úgy csúszik az egérpadon, már-már túlságosan is. Ezzel szemben a gombjai betonkemények. Szóval, ha nem koncentrálsz eléggé egerészés közben, akkor, mire lenyomod a gombot, arrébbszaladMost A4Tech egerem van, ennek nagyon jók a gombjai, és most, hogy kicseréltem alatta a tappancsokat, csúszni is egész jól csúszik.
-
válasz Moonwolf #7864 üzenetére
Arra kíváncsi vagyok. Még nem próbáltam. Talán az a MS-logo egy kis bizakodásra ad okot. Csakis kábeleset.Aztán lehet, hogy egy kalap sz@r.
A papíron lévő adatok nem érdekelnek. Pl. az ilyen 50 G-s rántási sebesség is egy gyökérség, mee' nem fogsz te puszta kézzel 15 G-vel se.Ha valaki hoz egyet, szívesen kipróbálom ám. ^__^
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Moonwolf #7883 üzenetére
Még nyúzom, pár nap múlva írok egy hosszabb kis összefoglalót.
De annyi biztos hogy nem véletlenül kerül egy egér ~20e Ft-ba... még szerencse hogy jóval kevesebbet kellett kicsengetnem érteStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
FireKeeper
nagyúr
-
C. s.
addikt
válasz Moonwolf #81563 üzenetére
Szia!
Én is hasonló dilemmával kerültem szembe. A kényelmét nem tudom, de azt hallottam, hogy a mérete kevésbé számít, mint a hagyományos egérnél. Ez persze független az árától. A hagyományos, de olcsó egerekkel azt tapasztaltam, hogy nehezebben csúsznak, ami érzékenyebb kéz esetén sokat tud jelenteni egy egész napos egerészés során, valamint a kattintásuk sem olyan kényelmes, mert túl erősen kell nyomkodni, ez is okozhat fájdalmat. Mivel a függőleges egér is egér, így azt gondolom, ezek az ő esetében is fontos szempontok. Nekem még az is fájdalmat okozott, amikor megláttam, mennyibe kerül a Logitech ilyen egere.
-
C. s.
addikt
válasz Moonwolf #81574 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam a Logitech MX Vertical egerét. Számítottam rá, hogy majd szokni kell, hiszen egész életemben hagyományos egeret használtam. Ha nagy kezed van, valószínűleg megér egy próbát, de az én kezem kicsi ehhez a jószághoz. Nem érem el az „előre” gombot, a „vissza” gombnak is csak a végét. Ezt az egeret egyértelműen férfiak számára tervezték. Egyetlen nőnek sincs ekkora sütőlapát keze, pedig közepes méretű a kezem és az ujjam, nem apró. Mivel túl nagy, nem tudom úgy fogni, ahogyan a tervezők megálmodták, és jobban fájt rajta a kezem, mint a régi egeremen. Gyakorlatilag így egyetlen gombja sem esik kézre. Ha van lehetőséged, vásárlás előtt vedd kézbe, és próbáld ki élesben, gép előtt. Amit nagyon hiányolok róla, mert az eddigi Logitech egereimtől már megszoktam, az a görgő jobbra és balra való billentése, és ezek programozhatósága. Ennyi pénzért már igazán megcsinálhatták volna olyanra is.
Amikor az ember egy hagyományos egérrel kattint, a nyomás lefelé irányul, ami nem hat ki az egér mozgására. Ennél viszont balra tolódik, ami miatt erősebben kell tartani, hogy ne csússzon el kattintás közben. Azt hiszem, ez tett be leginkább, hiszen nem találtam rajta fogást a „pici” kezemmel.
Most megint ott tartok, ahol a part szakad.
Mentőötlet: egyes Huion és XP-Pen rajztáblák állítólag kiválthatják az egeret, illetve van olyan billentyűzet, amin érintőpad található. Most ezeken gondolkozom. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest