Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jaffa 2843
Ármester
Akció közben tudsz gyors döntést hozni, de ha egérről van szó, akkor töprengsz, John Sheppard.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
TeebyKay
őstag
Én még csak 5x néztem végig az egész szériát nagyjából (-universe), de csak 3 éve kezdtem, szóval ennyire volt időm De szana-széjjel fogjuk floodolni a topicot offokkal ha így folytatjuk. Jaffa is rajongó mégse beszél róla ennyit.
(#47369) inf3rno
A 42 szerintem nem egy pontos szám csak egy easter egg akart lenni a kommentjében
-
dobragab
addikt
Köszönjük a felajánlást! Szerintem megleszünk nélküle. Van nálam egy EVGA TORQ X5 ugyanolyan szenzorral, és már le is teszteltem. A cikket még nem írtam meg, ezért nincs kipipálva.
A tesztelés elég macerás dolog. Ha megnézed a progit, láthatod, hogy van benne egy Dual Device mód. Na azt én raktam bele, pont az input lag mérésére. Kísérleti a cucc, nem volt egyszerű nekem sem
Inkább 400 / 800, nagyon max. 1600 DPI-n használd, afelett szerintem már sok az input lag.
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
dobragab
addikt
Azért gyorsabb, mert be van kapcsolva az EPP. Szabadulj meg tőle, lásd ÖF.
A gagyibályt 125 Hz-en megy, a DA meg 500/1000 valamelyikén, és a winaccel algoritmusát ez baromira befolyásolja. Ha érdekel, pontosan leírom, miért
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Varoz
addikt
Levettem 125Hz-re. Így már jó. Gondolom a laptop USB-je nem bírja. Viszont rájöttem, hogy kicsi az asztal, meg a pad is. Mint látható, úgy felgyorsultam, hogy fel is szálltam.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
LLKobe
veterán
Vállalhatatlanok? Milyen célra? Játékra lehet, de ahogy a kolléga írta, nem arra kell neki.
De meg se kérdezte hogy mire kell, csak rögtön rávágta hogy szar mind. Ez nem segítség.Egyébként meg biztos hülye mindenki (köztük én is) aki irodai munkára wireless Logitech egeret használ napi 8 órában, megelégedetten.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
törölt tag
"..a kérdés az, hogy ezekre mennyi garancia lehet?"
Általában 5millió klikket hazudnak hozzájuk. A garanciát nem tudom.
"Érdemes vennem japán Omront és kicserélni vagy inkább gari?"
Ezt csak te döntheted el, mi éri meg jobban: 1. Cserélik egy ugyanilyenre, amiben ugyanez a retek mikrokapcsoló van és majd valamikor random eldől, hogy félév, vagy másfél év után sz@rik be, vagy épp a kettő között amikor érzi. 2. Veszel kb. 500 forintért olyat (D2F-01F) amilyet eleve illett volna beletenniük és vagy te, vagy valami szaki beforrasztja.
Kis segérdlet a döntéshez: watafakk01 - watafakk02 <-- Ez utóbbi szösszenet a leginkább lényeges. Előzőből meg a kép (összehasonlitani a kínt és a japánt)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs