Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
TomiDzsó #2518 üzenetére
Akkor pontosan úgy látod ahogy én
A digitális fényképezővel is hasonlóan voltam, egyre feljebb mentem árkategóriában és végül akkor 130ezerért vettem egy Canon A70-est. Most ennyi pénzért 10 Mp-es, OIS, stb.... fényképezőt simán lehet kapni. Jó akkor se volt a legcsúcsabb gép, de amire nekem kellett megfelelt.
Egyébként itt van egy magyar oldal ahol János Rómát videózza és fotózza, tehát van összehasonlítási alap. Én voltam Rómában (sajnos akkor még csak filmes fényképezőm volt
), tudom milyen a templomok megvilágítása és ahhoz képest jók a felvételek. A kintiek is egyész jók, bár sztem János nem egy (fél)profi kamerás, de én se vagyok.
Egyébként ha többen használjátok, akkor miért nem a magyar nyelvű Sonyt veszed?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- BestBuy topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest