Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laxus
csendes tag
válasz
Bazsee71 #28775 üzenetére
Nekem a webshopba belogolva a vasárlasaim menu alatt sztornózott állapotba került a megrendelésem. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt monta, hogy szerdán kiszállítják...Megjegyezném, hogy az ügyfélszolgálatos finoman sem állt a helyzet magaslatán, csak dadogott összevissza és abban sem vagyok biztos, hogy konkrétan az én megrendelésemnek utána nézett. 99% hogy ebből már semmi nem lesz, de akkor széppen lejáratják magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest