Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
somé
őstag
Pentax K-m duplakit 120k.
Tech-No-Logical World.
-
somé
őstag
Digitális Fotó magazin decemberi száma:
Nikon d60, Sony a200, Canon 1000D és Pentax K-m.
A 4 belépős D-SLR közül tesztgyőztes a K-m. Elgondolkodtató, plusz bónusz az olcsósága.
Tech-No-Logical World.
-
somé
őstag
válasz Zoli bácsi #958 üzenetére
Múlt héten még 99e volt ott a K200D markolat nélkül.
Tech-No-Logical World.
-
somé
őstag
válasz Zoli bácsi #961 üzenetére
Nem akartam beírni mivel lehet hogy esetleg nem jól emlékeztem, de utánanézve más fórumon is írták, valóban annyi volt. Ne kapkodd el, több helyen várhatóak akciók. Pl. 1000D kit is volt 100-ért több helyen is, most ismét 110k körül van olcsóbb helyeken.
Sok-sok hónapja bújom a fórumokat, hasonló cipőben járok, igaz én nem tükrösről hanem uz-ról váltanék. Mindegyiknek kb. behatároltam az előnyét, hátrányát, és én is a Pentaxnál kötöttem ki. Jelenleg. (Ez időszakonként változik ) Sokadszorra is elolvastam az ide vonatkozó teszteket, mindent. Ami több helyen előjön a K200D-vel kapcsolatban az a nagyon "zajos", csattanós zárszerkezet, engem az ilyen el tud tántorítani. Élőben nem hallottam, de elegen írták ahhoz hogy igaz legyen.
Nem tudom a K-m-nél is így van-e ? Tényleg, letettél róla ? Kitobiról szinte csak jókat írnak.Tech-No-Logical World.
-
somé
őstag
Nem kompakhoz képest persze, hanem úgy általában ebben a tükrös kategóriában. Mivel ezzel a vázzal kapcsolatban többen írták, ezért jegyeztem meg. Mindegyiknek megvan persze a jellegzetes zárhangja, a Sony A200-nak pl azt írta az egyik fotósmagazin szerzője hogy ólajtó hangja van.
A természetben azért van ami elnyom egy erős zárhangot, de pl egy esküvőn, mondjuk templomban, visszhang..stb, még kellemetlen is lehet.De nem szeretném túlragozni a témát, ez nem olyan szempont hogy ezért ne vegyen valaki x típusú vázat.
Tech-No-Logical World.
-
somé
őstag
válasz Szten Márs #1304 üzenetére
" Pentax K200D:
Előnye az előző gépeknél masszívabb, fémvázra épülő felépítés (ugye az eddigi gépek teljesen műanyagok voltak) "Ahogy nézem a K-m is fém vázra épül, igaz námi műanyag berakással. Szerintem mindegyik DSLR fém-(műanyag) vázra kell hogy épüljön.
[ Szerkesztve ]
Tech-No-Logical World.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs