- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz
p_adam #59870 üzenetére
Jaja, értelek a fények.
Már nézegettem azokat is, csak úgy gondoltam, hogy azt majd kövi lépésben. Kezdésnek úgy gondoltam, hogy amit olyan és lehet azt természetes fényben, ha itt bent kell akkor egyelőre megteszik az asztali lámpák.Ugye a családi események, meg a verseny is szabad ég alatt történik. Lehet, hogy most tök baromságokat hordok össze, ugyanakkor úgy gondoltam, hogy el akarom kezdeni, többi jön ahogy "okosodom".
Az objektívből melyik jó nekem amit írtál? Mert újonnan is lehet kapni 190K-900K-ig. Canon EF/EF-S/EF-M meg RF.
Már ég a pofám, tiszta hülyének érzem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max