- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz
p_adam #59868 üzenetére
Na, most gyorsan elolvastam egyáltalán mi a különbség a DSLR vs MILC között.
Alapvetően termékfotózásra, és események fotózására használnám. Családi események, valamint a Kedvesem fut és szokott versenyekre menni, azokat szeretném dokumentálni. Ezek a fő csapásirány. Ha jól értelmeztem a cikket, akkor számomra jobb lehet egy MILC kamera, ha jól tévedek. Ezt a cikket olvastam el gyorsan.
Meg mint mondtam abszolút kezdő vagyok és nem szeretnék most 0,5-1 milliót belefeccölni, csak valahol elkezdeni.
Sógornőmnél van a kamera amit írtam, nem használja azért gondoltam, hogy megveszem tőle kezdésnek jó lehet, csak úgy voltam vele, megkérdem a hozzáértőbbeket, hogy van e esetleg jobb vétel ebben az árkategóriában, amivel érdemes kezdeni. Ahogy nézegettem a általam említett kamera 95-130K között mozog használtan kitobival.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!