- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k!nG
aktív tag
válasz
HagaNRG #25550 üzenetére
Egyebkent nincs sok kulonbseg a ket gep kozott. Annyi a pozitivuma az 5300-nak, hogy van kihajthatos lcd, meg tobb a fokuszpont, egyebirant nagyjabol megegyeznek ezert ar/ertek aranyban a D3300 a nyero. Nekem van 18-105-om, baromi jo atfogasu obi es jo a kepminosege is, bar en fokent temabol adodoan keveset hasznalom, de utazasokkor altalaban nekem is ez van fent a gepen.
Sokkal jobban merem ajanlani, mint a 18-55-os kitet, mert az az optika szamomra egy borzalom, igaz en nekem a regi tipusu van belole. (hangos, lassu, rossz a kepminosege) Egyebkent az 50mm is jo opcio, csak mivel fix obi ezert kompromisszumokkal jar.bbkmachine: Hat igen nemreg szereztem be a D7100 melle egy Pana GH3-at es furcsa volt eloszor az EVF, de kezdem megszokni. Plusz csomo olyan funkcio van a gepben amit mar most imadok. (es a 14-42-es obin az af brutal gyors)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- Autós topik
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!