Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnjohn
addikt
válasz
Szten Márs #182 üzenetére
A D 200- váznál vannak nagyon bosszantó, a használhatóságot akadályozó kisebb gondok,
amik főleg akkor jelentkeznek, ha sokat hurcolod, nyúzod a gépet, pl. a gumiburkolat elnyúlása, fél évenként való cseréje kifejezetten bosszantó dolog. Sajnos a D 300 / D 700 ugyan evvel a hülye burkolattal lett kiadva, ha megnézel valahol egy egy évnél idősebb D 300-at, azon is látható.Az akkuk gyors merülése is ilyen gond.
Most még jó áron lehet eladni a D 200-at, főleg, hogy kevés expó van benne, de később szeritem a D 100 sorsára jut mint használt cikk.
A Canon markolatánál Én legalábbis még nem hallottam ilyen problémáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- The First Berserker: Khazan
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest