Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
MC Pite #12413 üzenetére
Ugyan mért lenne egy csomó rossz képük?Nem manuálmódba kell kezdeni, hanem záridő priorításban, + az ISOt autón hagyni aztán kész...Persze nem tudom hogy a Nikon milyen, de a Canonom szépen megtudja oldani a dolgot...az autoISO nálam nagyon okos, csak addig engedi felvinni ahol még nem zajosodik (iso 800 ez nálam, dehát nem mai váz...)
Mikor megvettem az 1000D-t, kimentem a Ringre fotózni, csináltam egy rahedli képet, mondván a bridge folyton elszúrta a fokuszt, nem exponált, nem exponált helyesen... erre a Canonból kiesett képek mind jók voltak
(csak marha sok
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Battlefield 2042
- Óvodások homokozója
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest