Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11600) tothl


tothl
addikt

Egy gyors sztori....
Osztozkodáskor Exemnek jutott az EOS400D az obiparkkal, nekem meg idén nyaraláskor az USA -ban tönkrement a kölcsönkapott kis sony kompakt a kezeim között, és nagyon boldogtalan voltam. Szétnéztem, olvasgattam, majd vettem egy nagy levegőt és vettem egy kis fehér J1 -et. Azóta csak azt bánom, hogy nem vettem meg a kétobis kitet, mert most ha kell akkor drágább lesz.

A negatívumok nekem mint képminőségre valamennyire érzékeny kütyümániás kocafotósnak, kb. annyiban merülnek ki, hogy nincsenek rajta dedikált gombok a manuális, félmanuális módoknak, és nem csillió megapixel, mint a mostani generációk. A DOF -hoz, nem tudok hozzászólni, amire nekem kell, arra OK, külön ez irányú tesztet nem végeztem. A kitobi sokkal jobb minőségű, mint a Canoné.

A pozitívumok : DSLR -szerű kép kicsi vázban, azért is nem vettem DSLR -t, mert ezt könnyű cipelni egész nap. Atom gyors és pontos fókusz, normális fénynél a 400D -hez képest nagyságrendekkel jobb automatikus mód, tényleg meglepően jól eltalálja az Expot.
Ezenkívül a videofelvétel minősége minden reményemet felülmúlóan szép, 1080i -ben csodálatosan folyamatos, gyönyörű színekkel, tényleg, nagyon kellemes meglepetés.

A sony nex5 is jó árban volt, de nem mertem megvenni, lévén minden Sony elhalálozott idáig ami a kezeim között volt, pedig isten bizony mindenem karcmentes, úgy vigyázok rájuk... :)

Remélem nem untattam agyon senkit...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.