Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz fogtunder #88515 üzenetére

eloxálás elvileg, aztán tömítés, mert fekete csilli' a felület, mintha lakkozták volna
    3600 4,2 1,3v fölött valamivel small fft 1sec alatt 90 fok és nem áll meg, nyilván ki is lőttem, venti is egyből felszalad maxra
    másik tagnál elvileg natúr b3 4g 1,22v 76 fok, belőttem én is ezt, nekem 81-2 fok 1000-es venti mellett - azt még nem tudom neki mennyin tekert -
    tudom ez extrém, de ha 1 sec alatt felugrik idle 45-50-ről 90 fokra, ott nem a legjobb az érintkezés, ninjának is küzdős volt, de nem így szaladt el a hőfok, ott a hőleadó felület nagyobb, viszont a venti légszállítása kisebb
    a nem teljesen sík talp és a festés mondjuk meg is magyarázza ezt az eredményt, mivel 3xxx-nél kifejezetten pontos a precíz érintkezés, még akkor is necces hűteni 4,2/1,3v kombót hc teszt alatt, de így lehet tesztelni a hűtőt
    kézzel tapintva is érződik hogy nem sík, de bankkárty élét talpra rakva egyértelműen átszűrődik a fény, még lámpa sem kell hozzá, 2xxx-nél nem okozna ez semmi gondot, de ez nem az

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés