Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz Ndruu #1648 üzenetére

Sasoljátok, hogy a srác előkapja a 2005-ös fórumot :Y

Erre már csak reagálok fél kettőkor :DDD :DDD :DDD

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz priti #1646 üzenetére

Így néz ki, nagyon pici, bárhol elfér, szerintem az asztallap alatt a legjobb, hogy ne világítson a szemedbe.

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz emre33 #1641 üzenetére

Én megtaláltam a megoldást. Bemész az első számtekboltba, aminek a kirakata tele van ilyen csicsa karácsonyfa-házakkal.
    Namármost ha szerencséd van te is találsz ilyen kék színű neont, amit a gépházba szoktak tenni, mert ettól szerintük jól néznek ki a nyáklapok az áttetsző plexiházban. Szerintem rettenetes, de mindegy. (Ez bezzeg van ugye)
    Én úgy oldottam meg, hogy az asztal lapjára rögzítettem alulról egy ilyen picurka kis neont, azaz pont a billentyűzet fölött van, mivel a billentyűzetet tartó bútorlapot az asztallap alól húzom ki. Így egyáltalán nem látszik, még ha az asztal alá mászol akkor sem, mert a bill tartó eltakarja, a gép tápja táplálja, így nem kell elemekkel szórakozni sem és a fénye pont elegendő. A célnak megfelel, remélem sokáig nem ég ki.
    Éljen a sufni-tuning , éljen Magyarország testvéreim az úrban. :C

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz nyunyu #1635 üzenetére

Köszi a törődést, de a világítást leszámítva a mostanim is ilyen... tudod vettem egy pici állólámpát, de valami miatt ha égetem, akkor bevérzik a szemem és fáj. Ha sötétben nézem a monitort, akkor viszont a szemem bírja, de a billentyűt meg nem látom rendesen. Vannak ezek a világítós billentyűk, de sajnos mind ilyen slim, amivel meg nem lehet játszani, legalábbis én nemtok, mert én tenyérrel kezelem a ctrl-t, pontosabban a kisujjtövemmel.

A munkahelyi notimon (lenovo r61) van egy beépített kislámpa, pontosabban egy pici sárga led, amit be lehet kapcsolni és már az is elég, persze ott közelebb van a monitor, így annak a fénye is segít, de innen az ötletem, hogy talán egy ilyen öntapadós pici ledet kéne házilag összetákolnom, mivel nagy a billem, így az audio-vezérlő gombok mellé fel is tudnám ragasztani valami pici dobozkában, azt hogy ronda pont lesajnálom, csak a bele ne lógjon... igen ám, de akkor viszont gyakrabban kéne emiatt elemet cserélnem a billentyűzetben és a rádiós egeret is amiatt vágtam ki, mert meguntam, hogy állandóan az elemmel kellett tökölni, hiába vettem akkukat, mindig pont akkor nem volt feltöltve a másik pár, amikor kellett volna... Így csak nyüglődöm már vagy két hónapja és a lámpát kapcsolgatom és közben dühöngök, hogy az lesz a vége, hogy levesznek 24ezerrel egy nyamvadt USB-s billentyűzetért. Azért ez hihetetlen, hogy ennyire ne legyen semmi az itthoni boltokban. A led az már extrém kívánalom kéremcépen. Joggal mondom, hogy azért se, de közben magammal cseszek ki, mert az én szemem fáj, nem a kereskedőé.

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

• priti

addikt

helo

jó régen jártam erre, olyat kerestem, amin van csuklótámasz, ívelt, magas gombok vannak rajta, azaz nem slim és világítanak a billentyűk, hogy sötétben ne kelljen lámpa.
    Akkor egy ilyen volt, valami logitech gamer tököm tudja milyen válaszidővel huszonezerért.

Ha valaki benne van most a témában és már keres pár napja, akkor írja meg, hogy látott e ilyet emberi áron válaszidős parasztvakítás nélkül, vagy még mindig tátongó üresség van a piacon.

köcönettel
    priti

(nemigaz hogy nem tudnak egy 3000 Ft-os billre áttetsző plexiszerű gombsort rátenni, alá meg egy extrafényű 100 forintos leded aztán szasz :W ittvan ugyanaz 5000-ért, nem ők kezdik a válaszidőt, ami egyébként is tökéletes meg a 25000Ft-ot, azé hülye nem vagyok :( )

Hardverlesen

• priti

addikt

bele kéne tenni kb 3 darab 80 forintos extrafényű ledet és rátenni egy matt áttetsző műanyag gombsort, de neeem, mittoménmilyen gamer billentyűzet húszezerért, kész, ki vagyok borulva. Ez a revoltec meg a többi meg szar. Egyet találtam ami világít és normális gombok vannak rajta, de az meg ilyen tök alapértelmezett négyzetgombos seholsemmi, amin képtelenség tenyérrel kezelni a ctrl-t. :W :W :W
    Mi a carnak egy billentyűzetre LCD kijelző??? Meg mittoménmennyi válaszidő gamereknek, mintha nem lenne tökéletes bármilyen billentyűzet válaszideje, ááá végem van ezektől teljesen.
    Nem igaz , hogy nincs egy nyamvatt cég, aki egy normális, kényelmes billentyűzetbe beletesz egy háttérvilágítást. :O :O :O

Hardverlesen

• priti

addikt

Basszus ez hihetetlen.
    A tetőtéri szobát le kell sötétítenem, mert betűz a nap, gondoltam azért mégse égetem a lámpát nappal, veszek egy ilyen világító billentyűzetet.

Most ez olyan nagy kérés?

- legyenek nagy, kiemelkedő gombjai, a lapossal nem lehet játszani
    - a ctrl és a space legyen a csuklótámasz ívére legömbölyítve
    - legyen rajta csuklótámasz
    - magyar legyen

Szóval legyen olyan, mint egy gagyi Chicony vezeték nélküli billentyűzet, csak világítson.
    Nem igaz, hogy csak az a logitech van húszezerért ami ilyen, há becarok. :Y :Y :Y
    HELP !!!

Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák