- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Én megtaláltam a megoldást. Bemész az első számtekboltba, aminek a kirakata tele van ilyen csicsa karácsonyfa-házakkal.
Namármost ha szerencséd van te is találsz ilyen kék színű neont, amit a gépházba szoktak tenni, mert ettól szerintük jól néznek ki a nyáklapok az áttetsző plexiházban. Szerintem rettenetes, de mindegy. (Ez bezzeg van ugye)
Én úgy oldottam meg, hogy az asztal lapjára rögzítettem alulról egy ilyen picurka kis neont, azaz pont a billentyűzet fölött van, mivel a billentyűzetet tartó bútorlapot az asztallap alól húzom ki. Így egyáltalán nem látszik, még ha az asztal alá mászol akkor sem, mert a bill tartó eltakarja, a gép tápja táplálja, így nem kell elemekkel szórakozni sem és a fénye pont elegendő. A célnak megfelel, remélem sokáig nem ég ki.
Éljen a sufni-tuning , éljen Magyarország testvéreim az úrban.Hardverlesen
-
priti
addikt
Köszi a törődést, de a világítást leszámítva a mostanim is ilyen... tudod vettem egy pici állólámpát, de valami miatt ha égetem, akkor bevérzik a szemem és fáj. Ha sötétben nézem a monitort, akkor viszont a szemem bírja, de a billentyűt meg nem látom rendesen. Vannak ezek a világítós billentyűk, de sajnos mind ilyen slim, amivel meg nem lehet játszani, legalábbis én nemtok, mert én tenyérrel kezelem a ctrl-t, pontosabban a kisujjtövemmel.
A munkahelyi notimon (lenovo r61) van egy beépített kislámpa, pontosabban egy pici sárga led, amit be lehet kapcsolni és már az is elég, persze ott közelebb van a monitor, így annak a fénye is segít, de innen az ötletem, hogy talán egy ilyen öntapadós pici ledet kéne házilag összetákolnom, mivel nagy a billem, így az audio-vezérlő gombok mellé fel is tudnám ragasztani valami pici dobozkában, azt hogy ronda pont lesajnálom, csak a bele ne lógjon... igen ám, de akkor viszont gyakrabban kéne emiatt elemet cserélnem a billentyűzetben és a rádiós egeret is amiatt vágtam ki, mert meguntam, hogy állandóan az elemmel kellett tökölni, hiába vettem akkukat, mindig pont akkor nem volt feltöltve a másik pár, amikor kellett volna... Így csak nyüglődöm már vagy két hónapja és a lámpát kapcsolgatom és közben dühöngök, hogy az lesz a vége, hogy levesznek 24ezerrel egy nyamvadt USB-s billentyűzetért. Azért ez hihetetlen, hogy ennyire ne legyen semmi az itthoni boltokban. A led az már extrém kívánalom kéremcépen. Joggal mondom, hogy azért se, de közben magammal cseszek ki, mert az én szemem fáj, nem a kereskedőé.
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
priti
addikt
helo
jó régen jártam erre, olyat kerestem, amin van csuklótámasz, ívelt, magas gombok vannak rajta, azaz nem slim és világítanak a billentyűk, hogy sötétben ne kelljen lámpa.
Akkor egy ilyen volt, valami logitech gamer tököm tudja milyen válaszidővel huszonezerért.Ha valaki benne van most a témában és már keres pár napja, akkor írja meg, hogy látott e ilyet emberi áron válaszidős parasztvakítás nélkül, vagy még mindig tátongó üresség van a piacon.
köcönettel
priti(nemigaz hogy nem tudnak egy 3000 Ft-os billre áttetsző plexiszerű gombsort rátenni, alá meg egy extrafényű 100 forintos leded aztán szasz
ittvan ugyanaz 5000-ért, nem ők kezdik a válaszidőt, ami egyébként is tökéletes meg a 25000Ft-ot, azé hülye nem vagyok
)
Hardverlesen
-
priti
addikt
bele kéne tenni kb 3 darab 80 forintos extrafényű ledet és rátenni egy matt áttetsző műanyag gombsort, de neeem, mittoménmilyen gamer billentyűzet húszezerért, kész, ki vagyok borulva. Ez a revoltec meg a többi meg szar. Egyet találtam ami világít és normális gombok vannak rajta, de az meg ilyen tök alapértelmezett négyzetgombos seholsemmi, amin képtelenség tenyérrel kezelni a ctrl-t.
Mi a carnak egy billentyűzetre LCD kijelző??? Meg mittoménmennyi válaszidő gamereknek, mintha nem lenne tökéletes bármilyen billentyűzet válaszideje, ááá végem van ezektől teljesen.
Nem igaz , hogy nincs egy nyamvatt cég, aki egy normális, kényelmes billentyűzetbe beletesz egy háttérvilágítást.Hardverlesen
-
priti
addikt
Basszus ez hihetetlen.
A tetőtéri szobát le kell sötétítenem, mert betűz a nap, gondoltam azért mégse égetem a lámpát nappal, veszek egy ilyen világító billentyűzetet.
Most ez olyan nagy kérés?
- legyenek nagy, kiemelkedő gombjai, a lapossal nem lehet játszani
- a ctrl és a space legyen a csuklótámasz ívére legömbölyítve
- legyen rajta csuklótámasz
- magyar legyen
Szóval legyen olyan, mint egy gagyi Chicony vezeték nélküli billentyűzet, csak világítson.
Nem igaz, hogy csak az a logitech van húszezerért ami ilyen, há becarok.
HELP !!!Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Logitech G915 LIGHTSPEED Vezeték Nélküli Mechanikus Gaming Billentyűzet
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest