-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Kipróbáltam ma egy mechanikus billentyűzetet. Könnyebb picit lenyomni és egyenletes, viszont nagyon hangos (tudom, többféle van). Egyszerűen gagyi. Én nem érzek gépelésbeli, érdemi különbséget gyorsaság terén...
-
kalapacsolok
senior tag
válasz haxiboy #21633 üzenetére
Akkor nem volt világos számomra, úgy tűnt a cikkekből, hogy szinte az összes billentyűzet mechanikus. Akkor biztosan nem ilyenjeim vannak otthon, mert azok olcsó,alap billentyűzetek ... És nem tudom, mennyire nagy durranás a mechanikus úgy egyébként, soha nem próbáltam.
Akkor mit ajánlanátok sok gépelésre, ami nem mechanikus? Ha írnátok néhány jó típust (esetleg világítással, programozható gombokkal, magyar kiosztással, numpaddal), azokból választanék. 30 ezrem azért nincs egy billentyűzetre...
Sajnos az első hozzászólásban nem látok megnevezve konkrét típusokat, márkákat, ami általában szokott lenni itt a prohardveres fórumokban.
[ Szerkesztve ]
-
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #21631 üzenetére
Numpad kell nekem!
-
kalapacsolok
senior tag
Szia! Elolvastam. Újat akarok, max. 15 ezer ft (de ha van sokkal jobb, akkor elgondolkodom, hogy többet költsek rá, de luxuscikk nem kell ), Ha jól olvastam, a mechanikus a legminőségibb/legjobb. Magyar kiosztást szeretnék, egyéb dolgok nem létszükséges - de ha van programozható gomb, azt nem bánom
Gépelésre használnám, minőségi, jó ár/érték arányú billentyűzetet szeretnék. Ha tudnátok néhányat javasolni, azt nagyon megköszönném!
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Irodai munkára szeretnék vezeték nélküli, minőségi billentyűzetet (nagyon sokat és gyorsan gépelek )). Semmi extra kérésem sincs, pusztán egy minőségi, jó ár/érték arányú, bevált billentyűzetet szeretnék. Mit ajánlotok?
Egerem már van. Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Logitech G915 LIGHTSPEED Vezeték Nélküli Mechanikus Gaming Billentyűzet
- Akciós - Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Asus ROG Strix Gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest