Hirdetés
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
Sziasztok!
Billentyűzetet keresek, de igazából nem nagyon találok. ami számomra az ideális billentyűzet volna:
- jobb oldalt space mellet: alt GR, super/win, jobb klikk (nem tudom mi a neve), ctrl - ezek meg kell hogy legyenek, mivel OsX-et is használok (ott meg ezek fel vannak cserélve, ezért kell, h mind meglegyen).
- chiclet
- média billentyűk: hangerő fel, le, mute ...és az se baj ha van egy kalkulátor gomb.
- enter lehetőleg egy soros (az alacsony, nem a magas)
- érezzem, ha megnyomtam a billentyűt, és reagáljon is.(nem kell, hogy mechanikus legyen)Létezik ilyen billentyűzet?
Nem rég bevállaltam egy Zalman "gamer" billentyűt a chicleten és az enteren kívül minden tulajdonsága megvan, kivéve az utolsó pontot (sosem hittem volna, hogy lehet ilyen ROSSZ dolgot gyártani). Konkrétan olyan mintha szivacson irnék. a space-t püfölni kell, a többinél se érzem sokszor, hogy leütöttem-e, vagy hogy reagált-e (ki is szokott maradni néhány betű). Pedig azt hittem az olcsó chicletes Genius-omtól rosszabbat, csak nem gyártanak, hát tévedtem.(amúgy a Genius mindenben megfelelne, kivéve az első pontot FN van super helyett és megőrülök tőle.)
Szóval ilyesmi-t keresnék, ár már nem érdekel egészen 100€-ig. A kiosztás lehet angol, magyar, akár szlovák is.
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
sad_Vamp
őstag
Pont azért mert az annyit nem ér... és az apple meg Win alatt fog "hülyén" működni valószínűleg. Én pedig jelenleg 50-50 arányban használom a dolgokat. És igen, a numpad rész az kéne, azt kifelejtettem. Jobb a full kiosztás (eleve ahol nem full kiosztás van ott a jobb win/super gomb helyett FN van - ezért nem is írtam, hogy teljes kiosztás kéne).
[ Szerkesztve ]
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
sad_Vamp
őstag
Ezekről mik a vélemenyek?
Cherry stream 3.0
Cherry MX-Board 3.0(Amúgy komolyan agyonverném azt, aki a super gomb helyett FN-t rak ezen bukik el a bill.-ek 88%-a.)
-
sad_Vamp
őstag
válasz eagleberg #36857 üzenetére
ohh, akkor abba nem mászom bele (amúgy egy zalmant vettem most, az meg pont az ellenkezője, mintha szivacson írnék), az MX meg eléggé drága.... még néztem egy Yenkee-t (nem gamer) lehet kipróbálom még azt, ha az sem jó, akko valszeg muszáj lesz az MX-t megvenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs