- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszi3
tag
-
meszi3
tag
válasz haxiboy #32014 üzenetére
köszi a választ, köszi a többieknek is, ezek szerint kicsit zsákbamacska
több helyről is olvastam, hogy elméletileg a feedback hiánya, a billentyű lineáris útja gyorsítja a játékot főleg pörgős FPS-ezésnél, gyakorlatilag viszont rohadt idegesítő, hogy nem tudod hol "fog" a gomb. Főleg annál, aki nem CS betyár, hanem mindennel játszik, annál aztán édes mindegy az a pár ezredmásodperc. Márpedig én játszok mindennel, + szeretem pihentetni a kezem a billentyűkön akár kicsit benyomva azokat, szal akkor fejest ugrok bele és veszek egy barnát. Aztán reménykedek
-
meszi3
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy mechanikus billentyűzetet venni, Cherry MX kapcsolóval, és odáig jutottam, hogy barna vagy piros lesz, ezeket ajánlják leginkább játékra. Szeretném vásárlás előtt letesztelni, hogy vajon melyik az ami nekem leginkább bejön, létezik erre teszter, azon rajta van a 6 leggyakoribb kapcsoló, ez itt
Sajnos Mo-ra nem szállítják ki, tud valaki magyar kereskedőt aki ezt árulja baráti áron, esetleg egy megbízható Ebay kereskedőt?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Asus ROG Strix Gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Trust GXT 838
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Akciós - Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest